Alien Robots

Alien RobotsAls je dit slot van Netent speelt, ga je grappige buitenaardse figuren, in de vorm van kleine buitenaardse robots, ontmoeten. De Alien Robots gokkast valt in eerste instantie vooral op door zijn schuine en ongewone futuristische scenario. Het spel heeft een speciaal soort van visuele aantrekkingskracht door de vrolijke en komische graphics, waarbij met name de zoete robots zorgen voor de sfeer. De geluiden passen ook heel goed bij het thema, vooral de elektronische jingles.

Alien Robots is eigenlijk een klassiek Slot Machine met 5 rollen en 30 winlijnen, waardoor er 243 mogelijke combinaties zijn. Elke lijn kan worden geactiveerd met één cent. Het is een leuk buitenaards thema, met speelse robots in een fantastische grafische omgeving. Er zijn veel verschillende soorten robots zoals een baby robot, butler robot, robot hond, bouwrobot en een veiligheid robot. De baby robot is daarvan het best betalende symbool en brengt een 10.000 munten op wanneer er vijf baby robots vallen op een geactiveerde winlijn. De butler robot het tweede symbool dat het beste betaald met 5000 munten als er 5 op een actieve winlijn verschijnen.

Er zijn maximaal 243 winlijnen in Alien Robots wat betekent dat elk symbool op aangrenzende rollen een winnende combinatie kan zijn. Om te winnen, moet je van links op een actieve winlijn, minstens drie identieke symbolen krijgen.

Speel Alien Robots direct gratis

Momenteel kon de demo voor dit spel niet worden gevonden.
Toch spelen? Klik hier!

Speel Alien Robots voor echt geld!

Het wildsymbool en het scatter symbool

Ar_scatterHet wild-symbool is een vriendelijke vreemdeling met een wit gezicht en roze ogen en kan gebruikt worden als een substituut voor alle symbolen behalve de scatter symbolen. De groene UFO is in dit spel het scatter symbool en activeert de free spin bonusronde. Als er 3 Alien Robot Scatter op je scherm verschijnen, krijg je 10 gratis spins. 4 Alien Robot Scatter zorgen voor 20 gratis spins en 5 Scatters geven je 50 gratis spins.

Als er Wild symbolen verschijnen tijdens de free spins, dan wordt er een sticky modus geactiveerd, waarbij de Wild Symbolen over de hele winrol worden verspreidt en de andere rollen er omheen draaien waardoor de kansen op winst groter worden.

Verder kent Alien Robots een aantal speciale symbolen die niet alleen zorgen voor afwisseling, maar ook een aanzienlijke kans bieden om te winnen. De symbolen passen allemaal super in het thema en verspreiden een bepaalde sfeer. Zelfs de anders nogal saai ontworpen kaart symbolen 10, J, Q, K en A passen uitstekend bij deze gokkast. Door de groene knoppen aan de onderkant in te drukken kan je kiezen voor hoeveel geld je wilt spelen. Met een cent kan je dus al gokken.

Eerst gratis uitproberen

Ar_geelAls je de gokkast Alien Robots interessant vindt, kan je dit slot bij veel online casino’s met Netent games in het assortiment, spelen. Probeer het spel eerst gratis uit alvorens je voor echt geld gaat gokken op deze gokkast. Door gratis te spelen kan je de gokkast goed uitproberen en voorkom je dat je veel geld verliest. Wanneer je de gokkast goed onder de knie hebt en de spelregels dus goed beheerst, kan je gemakkelijk de overstap maken naar spelen voor echt geld.