Aliens

AliensDe Aliens gokkast behoort tot de meest populaire Netent gokkasten en meteen na het opstarten van het spel is het niet moeilijk om te zien waarom dit zo is. Om te beginnen krijg je namelijk een intro video te zien die je alvast een voorproefje geven op de geweldige animaties en geluidseffecten die je tijdens het spelen van de online iDeal gokkast te wachten staan. De videoslot is door Net Entertainment gemaakt in samenwerking met 20th Century Fox en gebaseerd op de gelijknamige film uit 1986. In deze film worden ruimtereizigers geconfronteerd met een alien die hun ruimteschip is binnengedrongen. Het gaat hierbij niet om een lieve alien zoals ET, maar een kwaadaardig Queen Alien die een nest van eieren aan het uitbroeden is met aliens die je liever niet tegenkomt in een gesloten ruimte. Het doel van het spel is dan ook om de Queen Alien te doden en haar alien kinderen.

Speel Alien Robots direct gratis

Speel Aliens voor echt geld!

Drie verschillende spelniveaus

A_symboolNaast de geweldige animaties en geluidseffecten met onder andere de originele soundtrack van de film zit de Aliens gokkast ook nog eens bomvol met speciale features. Prijzen kunnen gemaakt worden op de vijf rollen met 15 winlijnen en bovendien kan er op drie verschillende niveaus gespeeld worden. Elk niveau brengt je weer een stap dichter bij het verslaan van de Queen Alien en stelt je in staat om steeds hogere prijzen te winnen. Het spel begint op het niveau dat The Search genoemd wordt. De twee daaropvolgende niveaus zijn The Encounter en The Hive.

The Search

A_groenIn het basisspel kunnen leuke prijzen in de wacht gesleept worden door combinaties te maken met symbolen van verschillende aliens. Op de rollen 2 en 5 komen ook Wild symbolen voor waarmee andere symbolen vervangen kunnen worden. Het ultieme doel is echter om multipliers te verzamelen die boven de symbolen staan afgebeeld. Deze multipliers worden boven in beeld op een meter toegevoegd wanneer een winnende combinatie gemaakt kan worden met de multiplier symbolen. Heb je negen multipliers verzameld dan is de meter vol en wordt het volgende spelniveau gestart. Iedere spin dat er echter geen prijs wordt gewonnen zal er weer een multiplier uit de meter verdwijnen.

The Encounter

In het tweede spelniveau met de naam The Encounter wordt je dus daadwerkelijk met de aliens geconfronteerd. Tijdens dit spelniveau is het daarom de bedoeling om zoveel mogelijk munitie te verzamelen. Met deze munitie kunnen de kwaadaardige aliens die je proberen aan te vallen namelijk gedood worden. De multipliers van spelniveau 1 zijn actief tijdens de spins in deze ronde waardoor er grote winsten behaald kunnen worden. Lukt het je om de aanvallen van de aliens af te slaan en deze te doden dan wordt het derde en laatste spelniveau opgestart. Let dus op de munitie symbolen die op de middelste rol van de gokkast voorkomen. Hiermee wordt je beschikbare hoeveelheid munitie aangevuld en wordt ook een gratis re-spin geactiveerd.

The Hive

In het laatste spelniveau kan de Queen Hive vernietigd worden. 5 re-spins worden aan het begin van het spelniveau toegekend. In beeld zal ook de Hive Health Meter zichtbaar zijn. Iedere stap die op deze meter wordt gecompleteerd is een prijs waard. Krijg je het voor elkaar om de Queen Alien en haar hive te verslaan dan ontvang je een prijs van 240 keer de gespeelde inzet. De schade die wordt toegebracht is aan de Queen Hive is geheel willekeurig. Let echter op de multiplier op de middelste rol. Deze kan er namelijk voor zorgen dat de aangebrachte schade met 10x wordt vermenigvuldigd.

Wanneer je wilt weten waarom Netent gokkasten zo populair zijn bij spelers van iDeal casino‘s dan moet je zeker de Aliens gokkast eens uitproberen. Dit kan gratis op deze pagina. Wil je voor echt geld gokken klik dan de button onder de videoslot.

X
spinia.png