Arabian Nights

Arabian NightsDe populariteit van de Netent gokkast Arabian Nights is zeker niet te verklaren door de geweldige animaties van het spel. Deze zijn namelijk vrij simpel naar Netent maatstaven. De reden waarom zoveel spelers toch de Arabian Nights gokkast weten te vinden is de progressieve jackpot die gewonnen kan worden tijdens het spelen van deze slot. Het thema van de online iDeal gokkast is een Arabisch verhaal dat zich afspeelt in de 9e tot 13e eeuw en doet denken aan het sprookje van Aladdin en de wonderlamp. Eenzelfde lamp als van Aladdin komt namelijk ook als symbool op de vijf rollen van de videoslot voorbij en het Wild symbool lijkt verdacht veel op de geest die uit deze lamp tevoorschijn komt in het sprookje. Overige symbolen die in het spel voorkomen zijn onder andere een kameel, woestijntent, Arabische hoed, sloffen en een zwaard.

Speel Arabian Nights direct gratis

Speel Arabian Nights voor echt geld!

Free spins en wild symbolen

An_withdiamondHoewel er een progressieve jackpot met de Arabian Nights gokkast te winnen is zijn er ook genoeg speciale features in het spel verwerkt die voor iets kleinere prijzen zorgen die toch ook zeker de moeite waard zijn. Het maken van winnende combinaties op de tien winlijnen wordt vergemakkelijkt door het Wild symbool. Dit is de Arabische man met snor die lijkt op de geest uit de lamp. Dit symbool kan net zoals de geest uit het Aladdin sprookje wensen in vervulling brengen en andere symbolen vervangen om winnende combinaties te maken. Een ander symbool dat spelers van deze online gokkast graag voorbij zullen zien komen is de wonderlamp. Dit is namelijk het Scatter symbool waarmee free spins gewonnen kunnen worden. Het symbool is ook een prijs waard waarbij, afhankelijk van het aantal lampen, de inzet waarmee je speelt tot 500 keer vermenigvuldigd kan worden. Krijg je drie of meer Scatter symbolen op de rollen dan verdien je hiermee ook 15 free spins.

Tijdens deze gratis spins zullen de prijzen die gewonnen worden verdrievoudigd worden aangezien er een 3x multiplier actief is tijdens de spins. Bovendien kunnen tot 30 extra free spins verdiend worden wanneer er opnieuw drie of meer lamp symbolen op de rollen komen gedurende de free spins feature. Zoals je kunt voorstellen zijn grote winsten een zeer reële mogelijkheid wanneer er 45 spins gespeeld kunnen worden zonder een inzet te hoeven plaatsen en waarbij de prijzen verdrievoudigd worden.

ScreenshotArabian Nights Jackpot

Hoewel de prijzen tijdens het normale basisspel en de free spins behoorlijk hoog op kunnen  lopen vallen deze toch in het niet met het gigantische geldbedrag dat gewonnen kan worden wanneer de progressieve Arabian Nights jackpot in de wacht wordt gesleept. De laatste keer dat iemand deze jackpot wist te winnen bedroeg het bedrag namelijk een immense 3,3 miljoen euro. De mogelijkheid om dit soort leven veranderende bedragen te winnen komt echter wel met een nadeel. De minimale inzet per spin waarmee gespeeld kan worden is namelijk wat aan de hoge kant bij deze gokkast. Om de rollen in beweging te zetten is namelijk een inzet van 5 euro vereist. Uiteraard zijn hierdoor de gewonnen prijzen ook hoog, maar een significante bankroll is vereist om de videoslot te spelen. Om de progressieve jackpot te winnen, waarvan het actuele bedrag boven in beeld te zien is, moeten vijf Arabian Night logo’s op een winlijn komen te staan.

Probeer de Arabian Nights gokkast van Net Entertainment hierboven gratis uit. Je kunt boven deze gratis versie van de online gokkast ook het bedrag van de progressieve jackpot boven in beeld zien staan. Lijkt het je een leuk idee om kans te maken op het winnen van deze jackpot klik dan op de button onder de slot. Deze brengt je namelijk naar een online casino waar met iDeal geld gestort kan worden.

X
spinia.png