Attraction

AttractionIn de collectie Netent gokkasten is onder meer de zeer populaire Attraction gokkast te vinden. In deze videoslot met een elektro-magnetisch thema draait het allemaal om de Wild symbolen die in verschillende vormen voorkomen in het spel. Als je niet goed weet wat je jezelf moet voorstellen bij een elektro-magnetisch thema op een online gokkast lees dan deze review aandachtig door of probeer gewoonweg de slot gratis uit op deze pagina. De Attraction Netent gokkast zit namelijk boordevol actie die door iedere liefhebben van online gokkasten iDeal ervaren zou moeten worden. Alles wat je maar kan wensen is als een speciale feature door de Net Entertainment ontwikkelaars aan het spel toegevoegd. Denk hierbij aan gratis re-spins, sticky wilds, expanding wilds en enkele uniek features die in geen enkele andere online gokkast te zien zijn. Dit alles maakt Attractions een spel waar veel spelers zich tot aangetrokken voelen.

Speel Attraction direct gratis

Speel Attraction voor echt geld!

Attraction magneet feature

A_monitorDe Attraction gokkast kent enkele zeer unieke features die allemaal draaien om het magneet thema van het spel. Op de vijf rollen met tien winlijnen komen verschillende symbolen voor waarbij het magnetisch thema van de slot centraal staan. Zo zijn er diverse soorten meters te zien en een computer die allemaal prachtig zijn weergegeven in de animaties van het Netent design team. De belangrijkste animatie is dit keer echter buiten het speelveld te zien. Naast de rollen zie je namelijk een elektro-magnetische magneet die met een lichtstraal iedere keer een andere rol of rij symbolen zal verlichten. Wanneer een Wild symbool in deze lichtstraal komt te staan dan kunnen er verschillende dingen gebeuren die grote prijzen tot gevolg kunnen hebben.

Gratis re-spins

Wanneer een wild symbool in de lichtstraal van de magneet komt te staan dan zal er een gratis re-spin volgen. Deze re-spins blijven elkaar opvolgen zolang dat er nieuwe wild symbolen ergens op de rollen bijkomen. Dit is een leuke feature die door Netent aan het spel toegevoegd is. Het is hierdoor immers mogelijk dat bij iedere spin die op de gokkast gespeeld wordt de gemaakte winsten hoog op kunnen lopen. De kans op winst wordt daarbij tevens verbeterd tijdens de re-spins door de speciale eigenschappen die de Wild symbolen tijdens deze spins krijgen.

Expanding en Sticky Wilds

A_wildOp het moment dat een wild symbool in de aantrekkingskracht van de magneet komt te staan dan zal dit symbool veranderen in een expanding wild en uitbreiden over de rollen in de richting van de magneet. Alle symbolen die de wild op zijn pad tegenkomt zullen dan in Wild symbolen veranderen en blijven staan gedurende de gratis re-spin. Komen er bij de re-spin nieuwe wild symbolen bij dan veranderen deze in Sticky wilds en blijven dus ook steken op hun plek op de rollen. De re-spins blijven elkaar opvolgen zolang er nieuwe wild symbolen op de rollen bijkomen. Aangezien het aantal wild symbolen op de rollen met iedere re-spin groeit zal ook de kans op het winnen van grotere prijzen met iedere re-spin stijgen.

De Attraction gokkast is een leuk spel om te spelen met mooie animaties en geluidseffecten. De speciale features zijn zeer origineel en zeker een pluspunt van het spel. De prijzen die gewonnen kunnen worden op deze Netent gokkast zijn echter ietwat aan de lage kant. De maximale prijs is namelijk maar 500 keer de inzet waarmee gespeeld wordt. Dit wordt enigszins goedgemaakt door de re-spins waardoor het toch mogelijk is om met een enkele spin van de rollen een grote prijs bij elkaar te sprokkelen.

Om de gokkast echt te ervaren kan je deze gewoon eens gratis spelen op deze pagina. Klik je op de button onder de slot dan is voor echt geld gokken mogelijk in een goed iDeal casino waar je dus kunt betalen met iDeal.

X
cookie-2020.png