Beach

BeachNetent gokkasten staan bekend om hun originaliteit, geweldige animaties en passende geluidseffecten. De Beach gokkast bevestigd deze sterke eigenschappen nog maar eens een keer. Deze slot die als thema het strand heeft is op een zeer originele manier in elkaar gezet door de ontwikkelaars van Netent en is voorzien van geweldige bewegende 3D animaties die de gokkast werkelijk een genot om te spelen maken. Een leuk effect is bijvoorbeeld dat de symbolen, die bestaan uit 5 rollen met elk 3 rijen, deze keer niet op een rol staan afgebeeld maar op het strand liggen. De symbolen verschijnen ook niet door middel van een spin maar een golf spoelt de nieuwe symbolen op het strand. Tijdens het spelen van deze online gokkast kan je dan ook geen free spins winnen, maar free waves. Dit is ook zeker niet de enige speciale feature die de videoslot rijk is.

Speel Beach direct gratis

Momenteel kon de demo voor dit spel niet worden gevonden.
Toch spelen? Klik hier!

Speel Beach voor echt geld!

Free waves en strand symbolen

ShellDe Beach gokkast heeft een strand thema waarbij verschillende schelpen, oesters en zeesterren als symbolen op het speelveld voorkomen. Spelers hebben 20 win lijnen beschikbaar om winnende combinaties met deze symbolen te maken. Thema’s die gerelateerd zijn aan de zee en het strand zijn zeker niet vreemd voor online gokkasten iDeal. De Beach videoslot van Netent is echter zonder twijfel origineel te noemen en onderscheid zich op meerdere manieren van andere gokkasten met unieke speciale features. Zo spinnen de symbolen bijvoorbeeld niet, maar worden deze door een golf op het speelveld aangespoeld. Tijdens het spelen hoor je dan ook de hele tijd het relaxte geluid van de golven. Het Scatter symbool is een fles met een brief erin. Hiermee kunnen geen free spins gewonnen worden, maar free waves aangezien dit is hoe de symbolen op de rollen verschijnen. Tijdens de free spins zullen ook de overige speciale features van het spel een actievere rol vertonen.

Twee verschillende Octopus Wilds

B_wildDe octopus is het Wild symbool voor de Netent gokkast Beach. Dit symbool, waarmee andere symbolen in het spel vervangen kunnen worden, komt in twee verschillende vormen in het spel voor. Er is een normale wild die op de rollen 1, 2, 4 en 5 voorkomt. Deze functioneert zoals iedere andere wild in een Netent gokkast. Daarnaast is er echter ook nog een speciaal Wild symbool die enkel op de middelste rol te zien zal zijn. Dit symbool is een grotere octopus die op het symbool zit en tot leven komt wanneer deze in beeld verschijnt. De octopus kijkt vervolgens om zich heen naar de symbolen en kan met zijn tentakels twee symbolen van plaats verwisselen om zo een hogere winnende combinatie te maken. De prijzen die met de Octopus Wild gemaakt worden zullen ook met een 2x multiplier worden vermenigvuldigd. Ziet de Octopus geen symbolen die verwisseld kunnen worden om een winnende combinatie te maken. Dan spring hij naar de zijkant van het speelveld om je te helpen bij de volgende wave een winnende combinatie te maken.

Conclusie Beach Netent gokkast

ParelDe Beach Netent gokkast is zeker de moeite waard om eens uit te proberen. Al was het alleen maar om de geweldige animaties en originele speciale features te ervaren. De Octopus Wild is een zeer leuke toevoeging aan het spel en was voor mij zeker een hoogtepunt. Ook het relaxte gevoel van de gokkast was zeer prettig en weer eens wat anders dan de rinkelende bellen en luide toeters die op andere online gokkasten als geluidseffecten worden gebruikt. Het geluid van de golven maakt je tijdens het spelen heerlijk ontspannen. Toch komt er ook regelmatig wat actie en sensatie in het spel voor want er zijn genoeg hoge prijzen te winnen.

De Beach gokkast van Net Entertainment is hier gratis te spelen. De button onder de slot brengt je naar een online iDeal casino waar voor echt geld gespeeld kan worden.