Blood Suckers

bs_aristocratDe Blood Suckers gokkast van Netent heeft een vampieren thema. Dit verklaart ook de naam Blood Suckers dat Engels is voor bloedzuigers. De symbolen op de vijf rollen met 25 win lijnen zijn allemaal dingen die gerelateerd zijn aan vampieren. Symbolen met lagere prijzen zijn onder andere knoflook, een kruisboog, boek, flesje met gif en verschillende vampieren. Verder zijn er ook maar liefst drie verschillende speciale features in het spel verwerkt. Zo is er bijvoorbeeld een scatter symbool waarmee free spins gewonnen kunnen worden, een wild symbool en een bonussymbool waarmee het Blood Suckers bonusspel vrijgespeeld kan worden. Deze overvloed aan features, het spannende thema, de geweldige animaties en bijpassende geluidseffecten maken Blood Suckers tot een online iDeal gokkast vol met actie en sensatie. Tijdens het spelen van deze Netent gokkast zal je je dan ook niet zomaar vervelen.

Speel Blood Suckers direct gratis

Spelen

Speel Blood Suckers voor echt geld!

Blood Suckers Wild symbool

Blood SuckersHet Wild symbool is een vampier die op het punt staat om in de hals van een mooie vrouw te bijten en haar bloed op te zuigen. Onder het symbool staat het woord Wild geschreven om duidelijk aan te geven wat de functie van dit symbool in het spel is. Hiermee kunnen namelijk andere symbolen vervangen worden om de hoogst mogelijke combinatie op een winlijn mogelijk te maken. Daarbij is het symbool ook een prijs waard wanneer er twee of meer van deze symbolen op de rollen komen te staan. Twee symbolen die niet door het Wild symbool vervangen kunnen worden zijn de andere twee speciale features van de online gokkast.

Vampier bruid free spins

Het Scatter symbool van de Blood Suckers gokkast is de vampier bruid. Drie of meer van deze symbolen op willekeurige plekken op de rollen geven je 10 free spins. Daarbij is het symbool ook een prijs waard bij een combinatie van twee of meer symbolen. Deze prijs kan overigens hoog oplopen aangezien er een multiplier wordt toegepast op de inzet waarmee je speelt. Bij twee symbolen is dit slechts een 2x multiplier, maar deze kan oplopen tot 100x wanneer er vijf van deze symbolen op de rollen komen te staan. Daarbij krijg je natuurlijk ook nog de 10 gratis spins bij drie of meer scatter symbolen. Tijdens deze gratis spins worden prijzen verdrievoudigd en kunnen er 10 extra spins verdiend worden door opnieuw drie of meer vampier bruiden op de rollen van de gokkast te krijgen.

Blood Suckers bonusspel

CoffinDe derde en laatste speciale feature die je tijdens het spelen van deze gokkast tegenkomt is het bonussymbool. Hiermee kan het Blood Suckers bonusspel vrijgespeeld worden wanneer je drie of meer van deze symbolen op de rollen van de videoslot weet te krijgen. Tijdens dit bonusspel zal er een nieuw scherm geopend worden waarop verschillende lijkkisten afgebeeld staan. In deze lijkkisten liggen vampieren te slapen. De bedoeling is dat er kisten geselecteerd worden waarna deze openen en de vampier gedood kan worden door een houten pin door hun lijf te slaan. Iedere vampier is een prijs waard die zichtbaar zal worden wanneer de vampier is gedood. Kies je een lijkkist uit die leeg is en waar vleermuizen uit komen vliegen dan is het spel afgelopen.

Speel de Blood Sucker gokkast hier gratis en ervaar het spannende thema, de animaties en geluidseffecten. Liefhebbers van vampieren en enge verhalen zullen zich zeker aangetrokken voelen om deze videoslot te spelen. Daarbij wordt de spanning en sensatie nog eens verhoogd door de vele speciale features die in het spel verwerkt zijn. Deze vergroten niet alleen je kansen op het winnen van grote prijzen maar maken het spel ook een stuk spannender om te spelen. Ben je klaar om voor echt geld te spelen klik dan op de button onder de slot.