Boom Brothers

Boom BrothersDe naam van de Boom Brothers gokkast is afgeleid van het geluid van een explosie met dynamiet en de drie dwerg broers die de hoofdrol spelen in het thema van deze Netent gokkast. In dit spel draait het namelijk om drie dwergen die in een mijn werken en op zoek zijn naar kostbare edelstenen en edelmetalen. Door het gebruik van explosieven vinden de drie broers diamanten, robijnen en goud in de mijn waar zij werken. De symbolen op de gokkast met vijf rollen en 20 winlijnen zijn voornamelijk spullen gerelateerd aan het werken in een mijn. Zo zie je bijvoorbeeld een mijnwerkershelm, pikhouweel, een emmer en een olielamp. De overige symbolen zien er wat vreemd uit maar blijken deuren te zijn van de huisjes waarin de dwergen wonen in de mijn. Dit wordt duidelijk wanneer een winnende combinatie met één van deze symbolen wordt gemaakt en de deuren worden opengemaakt door een boze dwerg.

Speel Boom Brothers direct gratis

Speel Boom Brothers voor echt geld!

Netent 3D animaties

Bb_symboolTijdens het spelen van Netent gokkasten wordt je als speler altijd verwend met mooie 3D animaties. De Boom Brothers slot is ook weer voorzien van geweldige en originele animaties. Zo zie je bijvoorbeeld dat de symbolen op de rollen met een ketting aan elkaar verbonden zijn. Wanneer de rollen gespind worden dan komt een mechanisme in beweging en trekken de kettingen nieuwe symbolen in beeld. Dit is slechts één voorbeeld van de vele special effects, animaties en features die in het spel verwerkt zijn.

Bom Wild symbool

De bom is hetBb_wild Wild symbool in deze online iDeal gokkast. Hiermee kunnen andere symbolen in het spel vervangen worden om winnende combinaties te maken. Twee symbolen kunnen niet vervangen worden met een Wild symbool en dit is het Free Spins symbool en het Railtrack bonussymbool. Het Wild symbool is ook de hoogste prijs die in het basis spel gewonnen kan worden. Vijf van deze symbolen leveren je namelijk een prijs van 7500 munten op.

Free Spins feature

Drie of meer Free Spins symbolen ergens op de rollen van de gokkast zullen je belonen met een willekeurig aantal free spins. Op het moment dat deze symbolen op de rollen verschijnen zullen deze een willekeurig cijfer verhullen die bij elkaar worden opgeteld. De som van deze cijfers zal het aantal gratis spins zijn dat gespeeld kan gaan worden. Dit aantal ligt tussen de 8 en 50 free spins. Ook zullen prijzen tijdens de gratis spins met een 3x multiplier worden vermenigvuldigd.

Railtrack bonusspel

Bb railtrackDe grootste prijzen die gewonnen kunnen worden op de Boom Brothers gokkast zijn te winnen in het Railtrack bonusspel. Dit spel zal geactiveerd worden wanneer er vijf Railtrack bonussymbolen op de rollen komen te staan. Het is niet makkelijk om op alle vijf de rollen een bonussymbool te krijgen, maar de prijzen die je in het bonusspel kunt winnen zijn dan ook wel de moeite waard. In het spel zie je de drie dwergen in een mijnwerkerskarretje zitten. Iedere dwerg is op zoek naar een andere materiaal in de mijn. Respectievelijk goud, robijnen of diamanten. Onder in beeld kan uit drie verschillende karretjes gekozen worden waar je het liefste de diamant in ziet verschijnen. Dit is namelijk de hoogste prijs die in het spel gewonnen kan worden en kan oplopen tot maar liefst 1900 keer de inzet waarmee gespeeld wordt.

Random tweede kans feature

Tot slot is er nog de random tweede kans feature in het Boom Brothers spel. Deze kan op ieder willekeurig moment geactiveerd worden wanneer in het basisspel een spin heeft plaatsgevonden zonder winnende combinatie. Een Boom Brother kan dan in beeld verschijnen en een symbool op de rollen veranderen waarmee alsnog een winnende combinatie mogelijk is.

De Boom Brothers gokkast gratis spelen kan gewoon op deze pagina. Wanneer je voor echt geld wilt spelen op de iDeal gokkast dan klik je de button onder de videoslot.

X
spinia.png