Champion of the Track

Champion of the TrackVergeleken met andere Netet gokkasten zal de Champion of the Track gokkast niet echt imponeren op het gebied van animaties. Deze zijn zeker wel mooi uitgewerkt maar zijn niet van de extreem hoge kwaliteit die we van andere Netent slots gewend zijn. Dit wordt echter ruimschoots goedgemaakt door de toevoeging van een groot aantal originele speciale features aan deze gokkast die als thema heeft de paardenrennen. Wat bijvoorbeeld meteen opvalt na het opstarten van het spel is dat de vijf rollen met 30 win lijnen op een bordspel staan afgebeeld. Hierop staat ook een rode pion op de start positie. Dit bordspel speelt een rol tijdens het spelen van Champion of the Track. Daarbij is er ook nog een bonusspel, Wild symbool en kunnen er grote aantallen free spins gewonnen worden. De symbolen zijn onder andere vier jockeys met verschillende kleuren kleren aan, een verrekijker, stopwatch en een paar hoefijzers.

Speel Champion of the Track direct gratis

Momenteel kon de demo voor dit spel niet worden gevonden.
Toch spelen? Klik hier!

Speel Champion of the Track voor echt geld!

Champion of the Track bordspel

ChampionHet eerste wat opvalt na het opstarten van deze Netent gokkast is het bordspel dat als een baan om het speelveld heen loopt. Tijdens het spelen van de free spins en het bonusspel kan je bewegingen van de pion verdienen waardoor je langzaam over  het bord beweegt. Op verschillende punten van het bord kunnen Mystery wins in de wacht gesleept worden en als je het einde bereikt dan win je de Champion Trophy Career bonus. De positie van je pion op het speelveld wordt voor 48 uur bewaard vanaf het moment dat je het spel voor de laatste keer hebt gespeeld. Je kunt dus tussendoor stoppen en later terugkomen om de online gokkast verder te spelen.

Free spins paardenhoofd en hoefijzers

Het symbool waarop een paardenhoofd te zien is met een krans hieromheen is het Scatter symbool waarmee free spins gewonnen kunnen worden. Drie of meer van deze symbolen ergens op de rollen activeren 10 free spins. Tijdens de gratis spins is een 2x multiplier actief op de prijzen die gewonnen worden. Onder in beeld zal tijdens de spins ook een paard verschijnen. Iedere keer dat er een nieuw scatter symbool op de rollen komt te staan zal dit paard een ander paard inhalen en wordt er een hoefijzer afgetikt. lukt het je om vijf hoefijzers te verzamelen dan win je opnieuw 10 free spins.

Cj_jockeyJockey Wild symbool

Het hoofd van de jockey met een krans eromheen is het Wild symbool. Hiermee kunnen andere symbolen in het spel vervangen worden, behalve het scatter en bonussymbool. Ook is het symbool één van de hoogste prijzen die gewonnen kunnen worden in het basisspel van de Champion of the Track gokkast.

Paardenrennen bonusspel

Lukt het je om drie of meer bonussymbolen op een winlijn te krijgen dan wordt het bonusspel gestart. Het bonussymbool is een trofee die de jockeys kunnen winnen tijdens de races. Ook het bonusspel neemt je mee naar de paardenrennen. Hier kan je een keuze maken tussen vier paarden die na jouw selectie aan een race zullen beginnen. De race is tijdens het bonusspel live te volgen en afhankelijk van de positie waar jouw paard eindigt in de race win je een geldprijs, tot vier bewegingen op het bordspel en een multiplier tot 5x.

Conclusie Netent gokkast Champion of the Track

Cs_paardDe Champion of the Track Netent gokkast heeft misschien niet de meest geweldige animaties en geluidseffecten maar maakt dit zeker goed met originaliteit. De speciale features van het spel zijn namelijk zeer origineel. Vooral het bordspel zal ervoor zorgen dat je toch steeds weer terugkomt naar het spel om de Champions Trophy Career Bonus in de wacht te slepen.

Boven deze tekst kan je de gokkast gratis spelen. Wil je liever de spanning ervaren van het spelen met echt geld dan klik je de button die onder de slot te zien is.