Cosmic Fortune

Cosmic FortuneDe Cosmic Fortune gokkast heeft een thema dat zich afspeelt in de ruimte. Als symbolen in het futuristische spel zie je daarom verschillende aliens en robots. De online gokkast zit boordevol met speciale features zoals een Wild symbool, free spins, een free fall bonusspel en maar liefst vijf jackpotten die gewonnen kunnen worden. Het speelveld is dit keer niet uit vijf rollen opgebouwd, maar bestaat uit vijf rijen knikkers die drie hoog zijn opgestapeld. De symbolen spinnen dan ook niet in dit spel maar vallen van boven omlaag. Bovendien is in deze videoslot ook de Avalanche feature verwerkt die in meerdere Netent gokkasten als feature voorkomt. De meest bekende Netent gokkast met deze feature en ook meteen het eerste spel waarin deze verwerkt was is de inmiddels iconische Gonzo’s Quest. Wat de Avalanche feature precies inhoudt en welke speciale features je nog meer in deze online iDeal gokkast kan verwachten lees je in deze Cosmic Fortune review.

Speel Cosmic Fortune direct gratis

Speel Cosmic Fortune voor echt geld!

Avalanche feature

Cf_symboolDe symbolen op deze gokkast spinnen niet maar vallen omlaag. Door Netent wordt deze techniek Free Falls genoemd. Over de vijf rijen knikkers met symbolen lopen 15 win lijnen waarop winnende combinaties gemaakt kunnen worden. Lukt het je om een winnende combinatie op een winlijn te maken dan wordt de Avalanche feature actief. De symbolen waarmee een winnende combinatie van gemaakt is zullen namelijk oplichten en uit beeld verdwijnen. De vrijgekomen plaatsen worden vervolgens weer opgevuld met nieuwe symbolen die van boven komen vallen. Hierdoor kunnen opnieuw prijzen gewonnen worden zonder dat er opnieuw een inzet geplaatst wordt. Na iedere nieuwe winnende combinatie ontstaat er steeds een nieuwe lawine. Hierdoor kunnen bij elke spin de winsten oneindig hoog oplopen wat het spelen op deze gokkast natuurlijk bijzonder spannend maakt.

Wild en Free Spins symbolen

Sf_poppetjeDe volgende speciale features die in de Cosmic Fortune gokkast zijn verwerkt zijn de bijna standaard Wild en Free Spins symbolen. Deze twee symbolen zijn in bijna alle Netent gokkasten terug te vinden namelijk. Het Wild symbool is een gouden knikker met de letter W erop afgebeeld. Met dit symbool kunnen andere symbolen vervangen worden, behalve het free spins symbool. Wild symbolen komen in dit spel enkel op de rollen 2 en 4 voor. Het free Spins symbool is eveneens een gouden knikker enkel nu met de letter S erop afgebeeld. Drie of meer van deze symbolen zullen je belonen met 10 free falls (of free spins). Tijdens de gratis spins kunnen 5 extra free falls verkregen worden voor iedere nieuwe scatter symbool dat op de rollen komt te staan.

Free Fall Bonusspel win 5 jackpotten

Sf_raketTijdens de free fall feature zullen de prijzen die gewonnen worden ook worden omgezet in knikkers. Deze worden gedurende de free spins opgespaard en worden later gebruikt tijdens het Free Fall Bonusspel. Het bonusspel wordt automatisch gestart nadat alle free falls gespeeld zijn. In dit bonusspel maak je kans op het winnen van één van de vijf jackpotten van Cosmic Fortune waarvan er drie progressieve jackpotten zijn. De knikkers die tijdens de free fall modus zijn verzameld worden tijdens het spel uit een ruimteschip gegooid dat boven in beeld heen en weer beweegt. Onder in beeld zijn verschillende kopjes te zien waar de knikkers in terecht kunnen komen. Dit zijn Coin Win Cups en Jackpot Collector Cups. Wanneer een knikker in een Jackpot Collector Cup valt dan wordt de jackpot meter gevuld. Met drie knikkers in deze cup win je één van de vijf jackpotten. De grootste is de Mega, maar ook de Major en Midi zijn progressieve jackpotten waarvan de actuele waarde boven in beeld te zien is.

Speel hier de Cosmic Fortune gokkast gratis om deze uit te proberen. Vind je de slot leuk om te spelen dan kan dit ook voor echt geld bij een iDeal casino door op de button onder de online gokkast te klikken.

X
spinia.png