Creature from the Black Lagoon

Creature from the Black LagoonNet Entertainment heeft een aantal Netent gokkasten ontwikkeld in samenwerking met Universal Studios. Deze gokkasten zijn gebaseerd op bekende films en hierbij worden vaak beelden en de soundtrack van de originele film gebruikt. De Creature from the Black Lagoon gokkast is een voorbeeld van deze samenwerking. Het spel is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1954 waarin een half mens, half visachtig wezen genaamd Gill-man verslagen moet worden. Dit is ook de doelstelling tijdens het spelen van deze gokkast. Aan speciale features is er zeker geen tekort in deze online gokkast iDeal. Zij zijn er bijvoorbeeld Sticky Wilds, Spreading Wilds, gratis re-spins, free spins en een bonusspel gedurende deze free spins. Als symbolen op de vijf rollen van de gokkast zie je onder andere een duikersmes, luchtfles, verrekijker en de verschillende hoofdrolspelers uit de film. Het vrouwelijke personage met de naam Kay is het symbool waarmee de hoogste prijs gewonnen kan worden. Ook David, Carl en Lucas zijn van de partij als symbolen op de rollen met 20 win lijnen.

Speel Creature from the Black Lagoon direct gratis

Speel Creature from the Black Lagoon voor echt geld!

Wild symbolen en gratis re-spins

Bl_manHet Wild symbool op de Creature from the Black Lagoon gokkast is het logo van het spel. Deze symbolen kunnen andere symbolen in het spel vervangen en zijn standaard zogenaamde Sticky Wilds. Dit betekent dat iedere keer dat een Wild symbool op de rollen verschijnt deze blijft kleven voor de volgende spin. Om de rollen van de online gokkast echter nog een keer in beweging te zetten hoeft geen inzet geplaatst te worden. na het verschijnen van een Wild volgt namelijk altijd een gratis re-spin. Komt er tijdens deze re-spin nog een extra Creature from the Black Lagoon logo bij dan blijven alle Wild symbolen kleven voor een nieuwe re-spin. Dit blijft zich herhalen totdat er geen nieuwe Wild symbolen meer bijkomen. Deze feature kan zeer winstgevend uitpakken gedurende het basisspel, maar is ook actief gedurende de free spins en leveren dan vaak nog hogere winsten op doordat er meer Wild symbolen op de rollen staan tijdens de gratis spins.

Free Spins Creature from the Black Lagoon

Om free spins te winnen moeten drie of meer free spin symbolen op de rollen komen te staan. 10 is het minimale aantal free spins en dit aantal kan oplopen tot 20 wanneer er vijf van de free spins symbolen op de rollen voorkomen. De gratis spins beginnen met een intro video waarop te zien is dat het wezen van de Black Lagoon Kay van de boot ontvoerd en meeneemt naar zijn onderwater grot. Tijdens het spelen van de free spins kunnen vizier symbolen verzameld worden waarmee het wezen verslagen kan worden. Recht onder in beeld zie je een health meter van het Creature from the Black Lagoon die is opgedeeld in vier niveaus.

Vizier symbolen en Spreading Wilds

Bl_vrouwGedurende de gratis spins feature komt er een nieuw symbool op de rollen voor. Dit is namelijk een vizier symbool. Komt een vizier op de rollen te staan dan zal het monster met een harpoen worden beschoten en gaat de health meter onder in beeld een stukje omlaag. Wordt op de health meter level 2 bereikt dan verandert de functionaliteit van het Wild symbool. Deze verandert dan namelijk in een Spreading Wild die niet alleen blijft hangen voor een gratis re-spin, maar ook uitbreidt naar het symbool links van de Wild. In level 3 zal het symbool zowel naar links als rechts uitbreiden. Wordt level 4 bereikt dan blijft het Wild symbool hetzelfde, maar wordt je beloond met nog eens 10 extra gratis spins.

Bl_verrekijkerCreature from the Black Lagoon is een leuke gokkast om te spelen en zal ook de fans van de film zeker kunnen tevreden kunnen stellen. Speel het spel hier gratis of klik de button om de online gokkast iDeal met echt geld te spelen.

X
spinia.png