Crusade of Fortune

Crusade of FortuneFans van fantasy films, zoals Lord of The Rings, zullen zich zeker kunnen vermaken met de Crusade of Fortune gokkast van Netent. Op de 5 rollen met elk 3 rijen en 20 win lijnen van deze slot komen namelijk symbolen voor die niet zouden misstaan in een dergelijke film. Denk bijvoorbeeld aan warlocks, minotaurs, trollen en goblins. Alle wezens zijn op een geweldige manier weergegeven door het design team van Netent en brengen je in de juiste sfeer voor het spelen van deze online iDeal gokkast. Net zoals in de Lord of the Rings films ga jij als speler tijdens het spelen van dit spel op een missie wat zal leiden tot een groot avontuur. Met een beetje geluk liggen er grote rijkdommen in het verschiet wanneer de missie is afgerond. De schatten zullen zich echter niet makkelijk prijsgeven. Tijdens het spel moet je het bijvoorbeeld in een zwaardgevecht opnemen tegen een Orc.

Speel Crusade of Fortune direct gratis

Speel Crusade of Fortune voor echt geld!

Wild symbool prijs tot 5000 munten

Cf orcOp de rollen van de Crusade of Fortune gokkast staan allerlei enge wezens. Het Wild symbool is echter de vrouwelijke hoofdpersoon die er een stuk minder eng uitziet. Dit symbool dat andere symbolen kan vervangen is dan natuurlijk ook je vriend in het spel. Niet alleen helpt het symbool bij het maken van hoge winnende combinaties met symbolen, ook win je een prijs wanneer het wild symbool in een combinatie van twee of meer op de rollen komt te staan. Deze prijs kan oplopen tot 5000 munten wanneer vijf symbolen van deze soort te zien zijn op het speelveld.

Scatter symbool tot 200x inzet

Het Scatter symbool is natuurlijk ook een graag gezien symbool op alle Netent gokkasten. Crusade of Fortune is hier dan ook geen uitzondering op. Het symbool is een bebaarde Viking met een grote bijl in zijn hand. Twee van deze symbolen leveren je al een prijs op waarbij de inzet waarmee je speelt met een 2x multiplier wordt vermenigvuldigd. Drie of meer symbolen belonen je naast een multiplier voor je inzet ook nog eens met 10 free spins. Bij het maximale aantal van vijf Scatter symbolen op de rollen win je maar liefst 200 keer je inzet en 30 free spins. Tijdens de gratis spins wordt overigens een 3x multiplier toegepast op alle prijzen die tijdens deze spins gewonnen worden. Deze kunnen dus zeer winstgevend uitvallen.

Orc bonusspel

Cf_girlDe laatste en zeker niet de minste speciale feature van deze gokkast is het Orc bonusspel. Deze kan worden geactiveerd wanneer er drie of meer bonussymbolen op de rollen komen te staan. Het bonussymbool is de Orc die met een groot zwaard in de aanslag staat en klaar is om het tegen je op te nemen. In het bonusspel, waar tot aan 250.000 munten mee te winnen zijn, neem je het namelijk op tegen de Orc in een zwaardgevecht. Het bonusspel laat in een apart scherm waar je een soort Streetfighter of Mortal Combat scene aantreft. De vrouwelijke hoofdpersoon en de Orc staan namelijk tegenover elkaar en zijn beiden bewapend met zwaarden. Om beurten zullen zij de andere met een zwaardslag aanvallen en proberen te verslaan. Voor jou als speler betekent dit dat je de keuze hebt uit drie verschillende opties om de Orc aan te vallen met een hoge, midden of lage zwaardslag. Vervolgens is het je beurt om te verdedigen op één van dezelfde posities tegen de aanval van de Orc. Versla je de Orc in het gevecht dan wordt je rijkelijk beloond.

Speel Crusade of Fortune gratis op deze website. Ervaar de spanning en het avontuurlijke gevoel wanneer dit spel gespeeld wordt. Meer spanning kan aan het spel toegevoegd worden door op de button onder de slot te klikken en voor echt geld te spelen met iDeal.

X
spinia.png