Dead or Alive

Dead or AliveHet Wilde Westen is terug en zorgt in het spel Dead or Alive van Netentertainment voor opwinding en plezier. Speel de hoofdrol in je eigen Wild West avontuur en bereid je voor om enorme winsten te verzamelen. Jaag op de boze bandieten Billy the Kid, Jesse James en andere boeven. Het is geen gemakkelijke taak om ze te vangen, maar als je succesvol bent, dan kun je grote beloningen krijgen van de Sheriff van de stad. Een baan die dus zeer lucratief kan worden en waarmee je duizenden euro’s kunt winnen.

Dead or Alive is een absoluut spannend video slot met veel functies. Dead or Alive is een 5 rollen videoslot met 9 winlijnen waarop van links naar rechts gewonnen kan worden. Zodra je het slot hebt geopend, kan je aangeven hoeveel winlijnen je wilt activeren, wat de waarde van de munten wordt waarmee je wilt spelen en hoeveel geld je wilt gebruiken. Het is mogelijk om bedragen van € 0,01 tot € 0,05 in te zetten. Het maximum aantal munten dat je kunt inzetten in dit slot is 36.

Speel Dead or Alive gratis

Dead or Alive spelen voor echt geld!

Prachtige graphics en geluiden

Voor een dergelijk eenvoudig slot biedt Dead or Alive indrukwekkende graphics en animaties. De achtergrond scène toont een stormachtige hemel over een landschap in het Wilde Westen. De achtergrondgeluiden passen prima in het thema. Je hoort onder andere vogels, t een hond blaffen en de wind huilen.

BelleDe symbolen in Dead or Alive

De pictogrammen zijn ontworpen met veel aandacht voor detail. De spelsymbolen zijn; A, K, Q, J en 10. Van deze symbolen moet je ten minste drie identieke zien te draaien op één van de negen winlijnen. Draai je er vier of vijf naast elkaar, dan is je winst uiteraard nog veel groter. Hogere winsten kan je ook behalen door identieke, klassieke Wild West symbolen te draaien. In deze automaat zijn dit; een sheriff ster, een revolver, een holster, een cowboyhoed, cowboylaarzen en natuurlijk, een whisky glas.

En ook deze gokkast kent een scatter symbool; dit is een pictogram van twee gekruiste revolvers. Draai je drie van deze symbolen, waar op welke winlijn maakt niet uit, dan wordt de bonusronde gestart. Je krijgt dan 12 gratis spins. Tijdens de gratis spins worden alle winsten verdubbeld. Draai je 5 scatter symbolen dan win je de jackpot van 2.500 munten.
Ook het wild symbool is een onderdeel van deze gokkast. De wild is hier de bekende wanted poster. Verschijnt dit symbool ergens op een rol, dan zal deze ieder ander symbool vervangen. Met uitzondering van het scatter symbool. Krijg je het voor elkaar om 5 van deze wilds te draaien, dan verdien je 1500 munten. Draai je 5 sheriff sterren, dan verdien je 1000 munten.

DellaSpeel Dead or Alive eerst gratis

Bij veel Netent casino’s is het mogelijk om gokkasten eerst gratis uit te proberen. Hierdoor is het mogelijk om eerst te oefenen met Dead of Alive alvorens je voor echt geld besluit te gaan gokken. Zorg dat je het spel eerst eens goed onder de knie te krijgt en hoe de spelregels werken. Hierdoor voorkom je dat je grote geldbedragen gaat verliezen omdat je het spel nog niet goed genoeg kent. En ben je een echte kenner van het spel, dan is de overstap snel gemaakt naar het spelen voor echt geld. Want Dead or Alive is een geweldig spel dat een hoge funfactor heeft en waarmee je grote kansen maakt op hoge winsten.

X
spinia.png