Demolition Squad

Demolition SquadDe Demolition Squad gokkast heeft een thema en animaties die iets weghebben van een Japans stripverhaal. De symbolen en personages die in het spel voorkomen hebben een cartoon uiterlijk. Tijdens het spelen van de online gokkast iDeal zie je ook continu mooie animaties voorbijkomen die het verhaal vertellen van de Demolition Squad. Dit is een groep mensen die op een bouwplaats werken en hier sloopwerkzaamheden verrichten. De bouwplaats is dan ook de achtergrond waarop de vijf rollen met 40 win lijnen op zijn weergegeven. De vijf rollen hebben bij deze gokkast overigens ieder vier symbolen wat afwijkt van de normale drie rijen symbolen bij de meeste Netent gokkasten. De personages zijn de verschillende leden van de Demolition Squad. Dit zijn personen met namen als: Bob Dozer, lady Plaster, Burnie, Bambino en Kyno. Met deze symbolen kunnen winnende combinaties gemaakt worden die de gewenste winst moeten opleveren. Hierbij wordt je overigens nog wel een handje geholpen door twee speciale features.

Speel Demolition Squad direct gratis

Momenteel kon de demo voor dit spel niet worden gevonden.
Toch spelen? Klik hier!

Speel Demolition Squad voor echt geld!

Demolition Wild symbolen

Dq_ladyplasterTijdens het spelen van de Demolition Squad gokkast draait het allemaal om slopen. Dit is namelijk waar de squad goed in is. Echter wanneer iets gesloopt wordt kan er ook iets mooiers voor in de plaats komen. Dit wordt bijvoorbeeld duidelijk wanneer de Demolition Wilds feature actief wordt in het spel. De gokkast kent namelijk twee verschillende Wild symbolen. Beide symbolen kunnen zoals gewoonlijk alle symbolen van het spel vervangen om de hoogst mogelijke combinatie mogelijk te maken. Een uitzondering op deze regel is het Scatter symbool waarmee free spins gewonnen kunnen worden. Hier kan je later meer over lezen in deze review. Wat betreft Wild symbolen zijn er de normale Wilds en speciale Demolition Wilds. De laatste feature wordt actief wanneer een Wild symbool zowel op rol 2 als rol 4 van de gokkast komt te staan. In deze situatie zal namelijk het symbool op rol 3 dat tussen de twee wild symbolen staat worden gesloopt en plaatsmaken voor een nog een Wild symbool. Dit kan tot enorme prijzen leiden aangezien je in deze situatie drie Wild symbolen hebt staan op rol 2, 3 en 4 van de videoslot. De kans op een winnende combinatie met vijf symbolen is hierdoor vrij groot.

Scatter symbool tot aan 50 free spins

Dq_kynoDe sloopkogel is het Scatter symbool waarmee free spins gewonnen kunnen worden. Drie van deze symbolen op willekeurige plekken op de rollen geven je al 10 free spins. Bij vier sloopkogel symbolen ontvang je zelfs 20 free spins. Vijf symbolen laten je helemaal een tijd spelen zonder een inzet te plaatsen. Deze leveren je namelijk 50 free spins op. Wanneer de gratis spins van start gaan zal je één van de personages op de sloopkogel voor de rollen langs zien zweven. Op de kogel staat het aantal free spins dat nog gespeeld kan worden. Deze komische scene herhaald zich namelijk na iedere gratis spin. Steeds zal een ander personage op de sloopkogel klimmen om de spelers aan het lachen te maken. Reden om vrolijk te zijn is er overigens genoeg tijdens de free spins want naast dat je geen inzet hoeft te plaatsen om de rollen te laten spinnen zullen ook de gewonnen prijzen met een 3x multiplier worden vermenigvuldigd.

Conclusie Netent gokkast Demolition Squad

Dq_burnieTijdens het testen van deze online gokkast heb ik mezelf zeker vermaakt. Met de komische hoofdpersonen van de slot en de grappige verhaallijn, maar ook de speciale features en de prijzen die hiermee in de wacht gesleept zijn. Ook jij kunt de Demolition Squad gokkast uitproberen door deze bijvoorbeeld gratis te spelen op deze pagina. Onder de slot vindt je echter ook een button die je naar een casino kan brengen waar de online gokkast met iDeal voor echt geld gespeeld kan worden.