Devil’s Delight

devils-delightDe duivel is altijd op zoek naar nieuwe zielen om voor zich te winnen. Mensen die zonden begaan zoals hebzucht, gulzigheid of gemakzucht kunnen na hun dood in handen van de duivel vallen. Klink niet als een leuk thema voor een gokkast echter is het de ontwikkelaars van Netent toch gelukt om dit thema te gebruiken voor de leuke Devil’s Delight gokkast. Het verhaal dat zich tijdens het spelen van deze online iDeal gokkast afspeelt is een stuk leuker dan je misschien zal denken na het lezen van de beschrijving. Tijdens het spelen van deze gokkast help je namelijk een groep grappige duivels om zielen te veroveren. Dit doe je onder andere gedurende het bonusspel. Dit is namelijk één van de speciale features van het spel. Ook hieraan is geen tekort in deze videoslot zoals je kunt lezen in deze Devil’s Delight review.

Speel Devil’s Delight direct gratis

Momenteel kon de demo voor dit spel niet worden gevonden.
Toch spelen? Klik hier!

Speel Devil’s Delight voor echt geld!

Duivelse symbolen

dd_duivelDe vijf rollen met twintig win lijnen van deze gokkast zijn bedekt met allerlei verschillende duivels die op zoek zijn naar zielen van zondige mensen. Zo zie je bijvoorbeeld een kleine duivel in een kookpot voorbijkomen op de rollen. Ook een mini duiveltje, een dikke duivel en een vrouwelijke duivel behoren tot de symbolen. Verder zijn er ook nog symbolen zoals het getal 666, een duivels hart, een skelethand en een grafsteen waarmee de lagere prijzen gewonnen kunnen worden. De duivel baas is het Wild symbool van het spel en een pentagram symbool de scatter. Deze laatste twee symbolen behoren tot de speciale features die in de online gokkast verwerkt zijn en je kansen op het winnen van prijzen verhogen.

Devil Wilds

Onder de groep duivels is één duivel die overduidelijk de baas van het gezelschap is. De duivel heeft een net pak aan en rookt een sigaar. Dit is het Wild symbool van Devil’s Delight. Het symbool kan zoals gewoonlijk andere symbolen in het spel vervangen om de hoogst mogelijke winnende combinatie te maken. Daarnaast bezit het symbool echter ook nog een extra speciale eigenschap. Komt de Devil Wild namelijk op de middelste drie rollen voor dan zal deze over de gehele rol uitbreiden als hiermee een winnende combinatie symbolen mee gemaakt kan worden. De duivelse krachten van het symbool helpen hierdoor je kansen op het winnen van prijzen te verhogen.

Pentagram scatter symbool

dd_zwarteduivelEen pentagram is een symbool dat synoniem staat aan de duivel en de hel. Het teken komt ook als een symbool voor op de rollen van de Devil’s Delight gokkast. Hier fungeert het symbool namelijk als een scatter waarmee free spins gewonnen kunnen worden wanneer er drie of meer van deze symbolen op de rollen komen te staan. Tijdens de gratis spins is er tevens een multiplier actief die de gewonnen prijzen tijdens de spins met 1 tot 5x zal vermenigvuldigen. Gedurende de free spins feature kunnen extra gratis spins verdiend worden wanneer er twee of meer pentagram symbolen op de rollen komen.

Devil’s Delight bonusspel

Tijdens het bonusspel van Devil’s Delight help je de duivel om personen te vinden die zondes hebben begaan. Op een apart scherm zie je vijf verschillende personen staan die allemaal een zonde hebben begaan. De verschillende zondes zie je links in beeld staan. De bedoeling is dat je de verschillende zondes toewijst aan de personen. Raad je een zonde goed dan verdien je hiermee een geldprijs. Bovendien zal de persoon op een grappige manier aan zijn of haar einde komen waarna hun ziel natuurlijk door de duivel zal worden opgeëist.

dd_doodSin Spins en soul-o-meter

De laatste feature van de online gokkast is de soul-o-meter. Deze meter is onder in beeld te zien tijdens het spelen van de gokkast. Gedurende het spel kunnen zielen verzameld worden waardoor de meter zal stijgen. Wanneer er 15 zielen zijn verzameld dan beginnen de zeer winstgevende Sin Spins op de Devil’s Delight gokkast.