Diamond Dogs

Diamond DogsHet is moeilijk aan te geven in welk genre het thema van de Diamond Dogs gokkast van Netent nu precies thuishoort. Het kan namelijk als een dieren thema worden gezien door de verschillende honden die als symbolen op de vijf rollen met 25 win lijnen voorkomen. Echter is het ook een komisch thema over een luxueuze lifestyle van celebrities. De groep honden in het spel behoren namelijk tot een groep celebrities en zien eruit als steenrijke rappers met gouden kettingen en ringen en natuurlijk vooral diamanten sieraden. Het uiterlijk van de verschillende hond symbolen maken Diamond Dogs tot een enorm vermakelijke online iDeal gokkast. Andere symbolen die je tijdens het spelen tegen kunt komen zijn onder andere een bot met een strik eromheen, een steak in een hondenbak die belegd is met diamanten, een VIP brandkraan waar tegenaan geplast kan worden en een luxe kennel. Daarnaast zijn er nog drie speciale symbolen die je in staat stellen om de hoge prijzen van het spel te winnen.

Speel Diamond Dogs direct gratis

Speel Diamond Dogs voor echt geld!

Bulldog Wild symbool

Dd vrouwlijke hondHet Wild symbool voor de Diamond Dogs gokkast is een gespierde bulldog die met gouden kettingen en ringen behangen is. De hond ziet er enigszins angstaanjagend uit. Toch zien we het symbool graag op de rollen voorbij komen. Hiermee kunnen namelijk andere symbolen vervangen worden, behalve het scatter en bonussymbool. Bovendien is het symbool van de bulldog ook een prijs waard die kan oplopen tot maar liefst 10.000 munten wanneer een combinatie van vijf bulldog symbolen gemaakt kan worden.

Chihuahua Scatter symbool

Dd_brandkraanOp de rollen van de online gokkast komen ook symbolen voor van een chihuahua geleed in een bontjas en met een zonnebril op zijn kop. Het beest ziet er enorm grappig uit en is de sleutel tot het winnen van potentieel zeer winstgevende free spins. Krijg je namelijk drie of meer van deze scatter symbolen op de rollen dan win je hiermee 10 free spins. Ook wordt de inzet waarmee je speelt vermenigvuldigd met maximaal 100 keer als er vijf symbolen op de rollen worden verzameld. De prijzen die tijdens het spelen van de gratis spins gewonnen worden zullen overigens allemaal met een 3x multiplier worden vermenigvuldigd. In de free spins modus kunnen ook extra spins gewonnen worden door opnieuw drie of meer chihuahua symbolen in het speelveld te krijgen.

Celebrity bonusspel

Zoals eerder gezegd in de inleiding van deze review behoren de steenrijke honden die als symbolen op de rollen van de gokkast voorkomen tot een groep celebrity honden. Dit wordt duidelijk wanneer het bonusspel van start gaat. Dit spel kan geactiveerd worden met drie bonussymbolen op een actieve winlijn. Vervolgens opent een nieuw scherm waar een rode loper te zien is waarop twaalf honden staan. Jouw taak als speler is om als een paparazzi foto’s van de beroemde honden te nemen. Bij elke foto wordt een geldprijs zichtbaar die gewonnen is. Je kunt in het bonusspel doorgaan met foto’s nemen en prijzen verzamelen totdat een modderige pootafdruk in beeld komt.

Conclusie Netent gokkast Diamond Dogs

Dd_etensbakHoewel het moeilijk is het thema van de Diamond Dogs gokkast te beoordelen kunnen we wel vaststellen dat het spel vooral enorm leuk is om te spelen. Bovendien maak je ook nog eens kans op het winnen van grote prijzen. Met de animaties en geluidseffecten zit het uiteraard wel goed net zoals bij alle Netent gokkasten. Ook de speciale features in het spel zijn leuk en origineel. De uitblinker hierin is het celebrity bonusspel waarbij je als een paparazzi fotograaf aan de slag moet.

De Netent gokkast Diamond Dogs kan je hier gratis spelen. Om voor echt geld te gokken en te betalen met iDeal klik je de button onder de slot die je naar een betrouwbaar online casino zal brengen.

X
spinia.png