Eggomatic

EggomaticWanneer je op zoek bent naar een unieke online gokkast iDeal die vol zit met speciale features en bovendien erg leuk is om te spelen dan is de EggOMatic gokkast de juiste keuze voor jou. Netent gokkasten hebben meestal wel unieke special features en leuke animaties, maar EggOMatic is een spel dat anders is dan de meeste spellen. De gokkast is opgebouwd uit 5 afzonderlijke rollen met symbolen en 20 win lijnen om de winnende combinaties op te maken. In het spel staat een hightech eieren fabriek centraal waar eieren door een machine worden geproduceerd. De productie van de fabriek gaat echter niet zo goed, zoals in de vermakelijke intro video te zien is. Jij gaat daarom als speler de kippen die in de fabriek werken een handje helpen om de productie weer op pijl te krijgen.

Speel Eggomatic gratis

Ideal Klik hier en speel Eggomatic voor echt geld!

Egg dispenser en lopende band

De eieren fabriek die centraal staat in de EggOMatic gokkast van Netent bestaat uit een egg dispenser die rechts van de rollen in beeld te zien is en een lopende band die boven de rollen loopt. De symbolen op de rollen van de online gokkast bestaan uit verschillende droevig kijkende robotkippen. Het zijn echter niet deze symbolen die de hoge prijzen opleveren tijdens het spelen van de gokkast. Hiervoor moet goed op de egg dispenser gelet worden gedurende het spel. Deze machine kan namelijk op willekeurige momenten eieren op de lopende band boven de rollen leggen. Dit kunnen verschillende eieren zijn die van waarde worden wanneer een Wild symbool op een rol onder het ei komt te staan.

Em_fabriekWild Rooster symbool

Het Wild symbool voor de Netent gokkast EggOMatic is de haan. Deze wordt in het spel dan ook de Wild Rooster genoemd. De functie van het symbool is het vervangen van andere symbolen om de hoogst mogelijke winnende combinatie met symbolen te maken. In EggOMatic heeft het symbool echter nog een andere functie en die wordt duidelijk wanneer de haan onder een ei komt te staan die op de lopende band boven de rollen ligt. Op dat moment zal het ei namelijk omlaag vallen, vangt de haan deze op en breekt het ei open om de prijs te verhullen die hiermee gewonnen is.

Coin Win Eggs

De meest voorkomende soort eieren die op de lopende band worden gelegd door de Egg Dispenser zijn de Coin Win Eggs. Hierop staat een prijs geschreven tussen de 50 en 2500 munten. Zoals te verwachten is wordt deze prijs toegekend wanneer de haan onder het ei komt te staan en deze openbreekt. De maximale prijs van een Coin Win Egg is gelimiteerd tot 125 keer de inzet waarmee gespeeld wordt.

Free Spins Eggs

Een andere soort ei dat op de lopende band kan komen te liggen is het Free Spins Egg. Hiermee kunnen tussen de 7 en 50 free spins gewonnen worden. Gedurende de free spins feature zal de Egg Dispenser overuren maken en de gehele lopende band boven de rollen vol leggen met eieren. Dit betekent dat iedere keer dat een Wild Rooster verschijnt dit een leuke prijs oplevert.

Spreading Wild Eggs

Wanneer de Wild Rooster een Spreading Wilds Egg opvangt en openbreekt dan zullen alle aangrenzende en diagonale symbolen van de haan ook in Wild symbolen veranderen. Een dergelijke overvloed aan symbool Eo_rodevogelvervangende Wilds levert natuurlijk gegarandeerd leuke prijzen op.

Surprise Eggs

Wie houdt er nu niet van een verrassing? Wanneer het Surprise Egg onder een haan symbool komt te staan en hij deze openbreekt dan wordt pas de inhoud van dit ei duidelijk. Dit zal altijd één van de eerdergenoemde functies zijn van de andere eieren soorten.

Speel de EggOMatic gratis of klik de button onder de slot om met echt geld te gokken.

X
spinia.png