Egyptian Heroes

Egyptian HeroesDe Egyptian Heroes gokkast, die je op deze pagina gratis kan spelen, is een videoslot van Netent die het oude Egypte als thema heeft. Dit thema is zeker niet vreemd voor gokkasten. Er zijn namelijk tientallen andere gokkasten gebaseerd op de tijd waarin farao’s piramides lieten bouwen om hun goden te eren. Deze gokkast met 5 rollen en 20 win lijnen onderscheidt zich echter van de meeste andere spellen door de speciale features die aan het spel zijn toegevoegd. Zo is er bijvoorbeeld een free spins feature waarbij een complete rol permanent wild blijft, een gouden winlijn waarop prijzen met een multiplier worden vermenigvuldigd en expanding wild symbolen. De symbolen op de rollen zijn onder andere verschillende goden waar de Egyptenaren in geloofden. Deze symbolen leveren je al een prijs op bij een combinatie van twee of meer. Hierdoor duurt het nooit lang voordat je weer een prijs in de wacht kunt slepen tijdens het spelen van deze online iDeal gokkast.

Speel Egyptian Heroes gratis

Momenteel kon de demo voor dit spel niet worden gevonden.
Toch spelen? Klik hier!

Ideal Klik hier en speel Egyptian Heroes voor echt geld!

De gouden winlijn

Eh_paarsDe speciale feature die het meest speciaal is in deze gokkast van Netent is de gouden winlijn. Bij iedere spin die op de videoslot gespeeld wordt zal namelijk één van de 20 winlijnen oplichten in een gouden kleur. Dit is de Golden Bet Line. Prijzen die op deze winlijn gemaakt kunnen worden zullen met een multiplier van 2x tot 5x vermenigvuldigd worden. Rechtsboven in beeld staat de multiplier die actief is duidelijk vermeld.

Piramide Wild symbool

Het symbool met de piramide is het Wild symbool in de Egyptian Heroes gokkast. Dit symbool komt enkel op de rollen 2, 3 en 4 voor. Wanneer een piramide in beeld verschijnt dan zal deze over de gehele rol uitbreiden en deze compleet met Wild symbolen bedekken. Hierdoor worden je kansen om winnende combinaties te maken een stuk hoger. Ook de kansen om een winnende combinatie op de gouden winlijn te maken natuurlijk en deze kunnen zeer lucratief zijn als er een multiplier op wordt toegepast.

Farao Tombe Free Spins

Eh_roodSymbolen met een farao tombe zijn de scatter symbolen waarmee free spins gewonnen kunnen worden. Als je niet goed weet hoe een farao tombe eruit ziet dan is het symbool ook makkelijk te herkennen aan het woord Scatter dat onder de tombe is geschreven. Drie of meer scatter symbolen zullen je belonen met een aantal free spins. Voor drie symbolen is dit aantal 10, vier scatter symbolen geven je 15 free spins en een scatter symbool op iedere rol van de gokkast geven je het maximale aantal van 20 free spins. Overigens kunnen er wel nog extra free spins gewonnen worden als tijdens het spelen van de gratis spins opnieuw drie of meer scatter symbolen op de rollen komen te staan.

Tijdens de free spins feature is de middelste rol gedurende de gehele feature wild. De wild symbolen op de rollen 2 en 4 blijven ook nog steeds bestaan en zullen zoals altijd fungeren als expanding wilds die uitbreiden over de hele rol. Het komt daardoor regelmatig voor dat je tijdens de free spins twee of zelfs drie complete rollen met wild symbolen bedekt hebt. Dit kan grote prijzen opleveren.

Conclusie Netent gokkast Egyptian Heroes

Hoewel een thema gebaseerd op het oude Egypte zeker niet uniek is heeft Netent met de Egyptian Heroes gokkast toch een uniek spel afgeleverd dat zeker de moeite waard is om eens uit te proberen. Dit uitproberen van de videoslot kan hier gedaan worden waar het spel gratis gespeeld kan worden. Je kan dan wennen aan alle speciale features die in het spel verwerkt zijn om te ervaren wat deze allemaal precies inhouden. Ben je klaar om voor echt geld te spelen dan klik je de button onder de slot.