Elements

ElementsTijdens het spelen van Netent gokkasten ben je altijd verzekerd van een aantal dingen. Zo zijn de online gokkasten iDeal altijd voorzien van de mooiste animaties, geweldige geluidseffecten, originele speciale features en werken de spellen perfect op computer, laptop, tablet of mobiele telefoon. Ook tijdens het spelen van de Elements gokkast kan je weer genieten van een origineel thema en unieke speciale features. Het thema van de videoslot is gebaseerd op de drie basis elementen op aarde. Dit zijn namelijk water, vuur, aarde en lucht. Deze elementen zie je dan ook als symbolen op de vijf rollen met 20 win lijnen van de gokkast. Ook de speciale features zijn gerelateerd aan de vier elementen. Zo is er bijvoorbeeld een Free Falls Storm modus waarbij steeds een andere element centraal staat en waar de Wild symbolen een andere eigenschap vertonen. Hoe dit precies zit kan je lezen in deze Elements review.

Speel Elements gratis

Ideal Klik hier en speel Elements voor echt geld!

Avalanche feature

In de Elements gokkast is opnieuw gebruik te maken van de Avalanche feature die uniek is aan Netent gokkasten en voor het eerst te gebruiken was in Gonzo’s Quest. De symbolen van deze slot worden namelijk niet gespind, maar vallen omlaag op hun positie. Wanneer een winnende combinatie met de symbolen gemaakt kan worden dan verdwijnen de winnende symbolen uit het speelveld en ontstaat er een lawine waarbij nieuwe symbolen de open posities opvullen. Bij het opvullen van deze posities kunnen weer nieuwe winnende combinaties ontstaan waarna het proces zich weer herhaald. Lukt het je om vier winnende combinaties achter elkaar te maken dan win je 10 free falls.

Wild symbolen

De Wild symbolen komen in dit spel enkel op de rollen 2, 3 en 4 voor. Het symbool is een grijze kubus en kan alle andere symbolen die in het spel voorkomen vervangen om de hoogst mogelijke winnende combinatie mogelijk te maken. Tijdens de Free Falls modus krijgen de Wild symbolen bovendien een nieuwe functie die afhankelijk is van het element dat centraal staat tijdens deze gratis spins.

Free Falls en Energy Meter

E_waterDoor de Avalanche feature die in Elements verwerkt is heb je de mogelijkheid om bij iedere spin die gespeeld wordt de winsten hoog op te sparen. Wanneer er vier keer achter elkaar een winnende combinatie met de symbolen gemaakt kan worden dan win je tien Free Falls. Iedere keer wanneer een winnende combinatie wordt gemaakt dan worden deze bijgehouden op de Energy Meter onder in beeld. Hierop is dus te zien hoeveel winsten er nog behaald moeten worden om de Free Falls te winnen. Ook zie je op de energy meter welk element de meeste energie heeft en welke modus actief zal zijn gedurende de Free Falls modus.

Fire Storm Wilds

Wanneer het element vuur actief is tijdens de Free Falls modus dan kan je tijdens deze gratis spins gebruikmaken van de Fire Storm Wilds. Deze zullen iedere keer wanneer een wild op de rollen verschijnt uitbreiden naar twee aangrenzende symbolen.

Air Storm Wilds

Op het moment dat Free Falls beginnen met het lucht element dan zal aan het begin van de Free Falls een windvlaag twee wild symbolen op de rollen plaatsen. Deze twee wilds blijven gedurende de Free Falls modus actief en zullen na iedere spin naar een nieuwe positie verplaatsen.

Earth Storm Wilds

E_ijsKomt er tijdens de free falls met het element aarde een wild symbool op de rollen dan wordt dit een Sticky Wild. Het symbool blijft dan op zijn plek kleven totdat hier minimaal één of meer winsten mee gemaakt zijn.

Water Storm Wilds

Tijdens de Free Falls waarin het element water centraal staat zullen alle Wild symbolen die voorkomen op de rollen 2, 3 en 4 veranderen in Expanding Wilds die over de gehele rol uitbreiden.

X
spinia.png