Fisticuffs

FisticuffsDe Fisticuffs gokkast is weer een goed voorbeeld van de altijd originele speciale features en geweldige animaties die Netent gokkasten rijk zijn. Het thema voor de online gokkast iDeal is deze keer een bokswedstrijd die plaatsvindt aan het begin van de 19e eeuw. In deze tijd was boksen nog niet zo streng gereguleerd als nu het geval is. Zo waren er honderd jaar geleden overduidelijk geen gewichtsklassen in het boksen. De twee boksers die het tegen elkaar opnemen in Fisticuffs verschillen namelijk behoorlijk wat kilo’s in gewicht. De boksers die beiden als symbolen op de vijf rollen met 10 win lijnen te zien zijn fungeren ook als Wild symbolen waarmee alle andere symbolen in het spel vervangen kunnen worden. Deze twee Wild symbolen staan aan de basis van de speciale features die te gebruiken zijn om de hoge prijzen in de wacht te slepen.

Speel Fisticuffs gratis

Ideal Klik hier en speel Fisticuffs voor echt geld!

Klappen uit alle hoeken met Win Both Ways

SymboolWanneer je in een boksring staat dan kunnen de klappen en stoten van de andere bokser uit alle hoeken vandaan komen. Dit is ook het geval tijdens het spelen van de Fisticuffs gokkast. Dit werkt echter in jouw voordeel want de online gokkast heeft de Win Both Ways feature ingebouwd. Dit betekent dat winnende combinaties op de 10 beschikbare win lijnen zowel van links naar rechts als van rechts naar links gemaakt kunnen worden. Hierdoor heb je dus eigenlijk 20 win lijnen tot je beschikking en neemt de kans op het winnen van prijzen significant toe.

Bokser Wild symbolen

De dikke en dunne bokser die het tijdens het spel tegen elkaar opnemen zijn de twee wild symbolen van het spel. In het basisspel komt de dikke bokser enkel op de middelste rol van de gokkast voor. De dunne bokser zie je terug op zowel de 2e als 4e rol van de videoslot. Beide symbolen fungeren als Wild symbolen waarmee ieder ander symbool in het spel vervangen kan worden om de hoogst  mogelijke winnende combinatie op een actieve winlijn te maken. Ook de overige symbolen zijn uiteraard aan het boksen gerelateerd. Dit zijn bijvoorbeeld een wateremmer, een krukje, bokslaarzen, bel, bokshandschoenen, een beker en kampioensriem.

Bijzondere Expanding Wilds

Symbool1Zoals eerder gezegd draaien de speciale features van het spel om de Wild symbolen van de twee boksers. Tijdens normale spins komen deze dus enkel op de middelste drie rollen van de gokkast voor. Komt het echter voor dat de twee boksers beide in beeld komen te staan dan gaat de bokswedstrijd van start en kan je van extra wilds en een gratis re-spin genieten. Komt de dunne bokser naast het symbool van de dikke bokser te staan dan krijgt deze een oplawaai van de dikke bokser zodat hij naar de eerste of vijfde rol wordt toegeslagen. Op deze plek blijven de boksers staan terwijl er een bel rinkelt en een gratis re-spin wordt gestart. De dunne bokser moet het meer van diagonale stoten en uppercuts hebben om de dikke bokser te verslaan. Hiervoor is een kans wanneer het symbool van de dunne bokser diagonaal van zijn tegenstander komt te staan. Hij zal dan een positie naar boven of beneden bewegen om de dikke bokser een stoot te geven. Ook nu volgt er een gratis re-spin waarbij de symbolen op de posities blijven staan en er meer Wild symbolen op de rollen actief worden.

Conclusie Netent gokkast Fisticuffs

De Netent Fisticuffs gokkast is voorzien van mooie bewegende 3D animaties en leuke speciale features waarmee je jezelf kunt vermaken en ook leuke prijzen in de wacht kunt slepen. Het beste kan de gokkast ervaren worden door deze gratis te spelen. Voor echt geld spelen voegt natuurlijk nog wat extra spanning toe. Dit kan gedaan worden bij een online casino met iDeal als de button onder de slot geklikt wordt.

X
spinia.png