Flowers

FlowersNetent gokkasten worden continu voorzien van nieuwe uniek features die we nog nooit eerder gezien hebben. Ook de Flowers gokkast van de ontwikkelaar vertoont weer een aantal speciale features die het spelen van deze online gokkast wel heel bijzonder en zeker de moeite waard maken. Het thema van de videoslot is, zoals de naam al doet vermoeden, de wondere wereld van de bloemen. De flora van de natuur vertoont wonderlijke dingen en dit valt terug te zien in de meest bijzondere speciale feature van deze gokkast met vijf rollen en 30 win lijnen. Dit is namelijk de aanwezigheid van dubbele symbolen. Hoe de feature precies werkt is verderop te lezen in deze Flowers review. De symbolen die op de rollen van de slot voorkomen zijn verschillende bloemen die er zowel mooi als vrolijk uitzien. Daarbij is er ook nog een Wild en Free spins symbool die ervoor kan zorgen dat de behaalde prijzen tot een grote winst uitbloeien.

Speel Flowers gratis

Ideal Klik hier en speel Flowers voor echt geld!

Dubbele symbolen

F_roosDe meest bijzondere special feature van de Flowers gokkast is de aanwezigheid van dubbele symbolen. Net zoals in de natuur kan het soms voorkomen dat twee bloemen eenzelfde stam delen. Alle bloemen symbolen van deze online iDeal gokkasten kunnen ook als dubbele symbolen in het spel voorkomen. Deze symbolen nemen slechts één enkele plek op de rollen in beslag maar tellen als twee symbolen. Hierdoor is het dus mogelijk om met slechts twee rollen al een combinatie van drie of zelfs vier symbolen te maken. Het aantal symbolen in een winnende combinatie kan hierdoor oplopen tot 10 symbolen aangezien op alle vijf rollen een dubbel bloem symbool kan komen te staan. Het minimale aantal symbolen voor een winnende combinatie is overigens drie.

Wild en Free spins symbool

Het Wild en Free Spins symbool voor de Netent gokkast Flowers zijn geen bloemen maar zijn wel twee dingen waar bloemen niet zonder kunnen. Het Wild symbool is namelijk de zon. Hiermee kunnen alle andere symbolen van het spel vervangen worden om een winnende combinatie mogelijk te maken. Een uitzondering op deze regel is het Free Spins symbool. Deze kan niet door een Wild vervangen worden. Overigens tellen alle symbolen die door een Wild vervangen wordt als een enkel symbool. Het Free Spins symbool is een donkere wolk waar natuurlijk de regen uitkomt vallen die bloemen nodig hebben om te groeien. Hiermee kunnen tot aan 30 free spins gewonnen worden waarbij de prijzen met een 3x multiplier worden vermenigvuldigd.

Dubbele free spins en stacked symbolen

F_zonnebloemIn het Flowers spel komen geen dubbele wild symbolen voor. De free spins symbolen kunnen echter wel dubbel op de rollen komen te staan. Deze dubbele symbolen kunnen enkel op de middelste drie rollen (2, 3 en 4) voorkomen. Om free spins te winnen moeten minimaal vier Free Spins symbolen ergens op de rollen komen te staan. Twee symbolen kunnen echter voldoende zijn om dit te bereiken aangezien er dubbele Free Spins symbolen in het spel voorkomen. Vier van de wolk symbolen leveren je 10 free spins op en dit aantal kan oplopen tot 30 free spins wanneer er acht symbolen van deze soort op de rollen komen te staan. Tijdens het spelen van de gratis spins worden overigens de prijzen niet alleen verdrievoudigd met een 3x multiplier. Een andere manier waarop deze spins zeer lucratief kunnen zijn is de aanwezigheid van stacked symbolen op de rollen.

Conclusie Netent gokkast Flowers

Na het spelen van de Flowers gokkast kunnen we deze videoslot van Netent zeker aanbevelen. De dubbele symbolen maken het vrij gemakkelijk om prijzen te winnen. Wanneer bovendien de symbolen op de juiste tijden op de rollen komen te staan kan dit zeer hoge prijzen als gevolg hebben. Dit is natuurlijk vooral handig wanneer je voor echt geld speelt met iDeal.

X
cookie-2020.png