Frankenstein

FrankensteinDe Frankenstein gokkast is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1931 en het boek van Mary Shelley. Het vertelt het verhaal van Dr. Victor Frankenstein en het beroemde monster dat hij in zijn laboratorium heeft geschapen. Ook deze online iDeal gokkast is weer een resultaat van de innige samenwerking tussen Netent en Universal studios. Meerdere Netent gokkasten zijn namelijk op de Universal films gebaseerd. Meteen na het opstarten van het spel wordt duidelijk dat ook deze videoslot weer is voorzien van geweldige animaties en geluidseffecten. Het spel begint namelijk met een intro video waarop grafdelvers, bliksemschichten, donkere wolken en een angstaanjagend huis te zien is. De film en ook deze gokkast die daarop is gebaseerd zitten vol spanning. Dit komt als te meer door de speciale features die je kansen op het winnen van grote prijzen flink verhogen.

Speel Frankenstein gratis

Ideal Klik hier en speel Frankenstein voor echt geld!

Win lijnen en symbolen

SymbolDe symbolen die voorkomen op de vijf rollen met 20 win lijnen van de Frankenstein gokkast zijn allen gerelateerd aan de bekende film met dezelfde naam. Zo zie je onder andere hersenen in een glazen pot, Fritz de assistent, Dr. Frankenstein en natuurlijk het monster als symbolen voorbij komen. Hiermee kunnen de winnende combinaties op actieve win lijnen gemaakt worden tijdens het spelen van de gokkast. Het maken van winnende combinaties wordt makkelijker gemaakt door de aanwezigheid van een Wild symbool. Ook Free Spins kunnen gewonnen worden in het spel en ook deze hebben een aantal speciale features die zeer winstgevend kunnen zijn. Alle details van deze speciale symbolen kan je lezen in deze Frankenstein review.

Lightning Wild symbolen

F fritzDe gokkast van Netent die gebaseerd is op de Frankenstein film uit 1931 is voorzien van een bijzonder wild symbool. Een zilveren schijf is namelijk het symbool waarmee andere symbolen, behalve de scatter, vervangen kunnen worden. De Wild zal altijd een symbool vervangen waarmee de hoogst mogelijke winnende combinatie mee gemaakt kan worden. De zogenaamde Lightning Wilds komen op deze gokkast enkel op de rollen 2, 3 en 4 voor. Zie je hier echter een zilveren schijf symbool op verschijnen dan zal deze uitbreiden naar twee of meer aangrenzende symbolen en ook deze in Wilds veranderen waarmee andere symbolen vervangen kunnen worden.

Windmolen scatters en free spins

F drDe windmolen is het scatter symbool waarmee free spins gewonnen kunnen worden in het spel. Deze free spins win je wanneer drie of meer windmolen symbolen op de rollen komen te staan. Deze symbolen hoeven niet perse op een winlijn te staan zoals vaak het geval is met scatter symbolen op Netent gokkasten. Drie symbolen belonen je met 10 free spins. Tijdens de gratis spins kunnen extra spins verdiend worden door opnieuw drie of meer van deze symbolen op de rollen te krijgen. Terwijl de free spins gespeeld worden is er ook een variabele multiplier actief. Deze multiplier kan in waarde toenemen wanneer een multiplier op de vijfde rol van de slot komt te staan. Het maximale aantal dat de multiplier kan bereiken is 5x.

Fire Wild gedurende free spins modus

Gedurende de free spins modus is er een apart wild symbool actief die de lightning wild van het basisspel vervangt. Het goede nieuws is echter dat deze fire wild bij elke gratis spin die gespeeld wordt gegarandeerd op de rollen zal verschijnen. Je bent dus bij elke free spin verzekerd van wat extra hulp bij het maken van de winnende combinaties waar vaker dan niet een multiplier op wordt toegepast.

Speel de Frankenstein gokkast gratis op deze pagina. Ervaar de spanning van de aanwezigheid van het monster en de kans op het winnen van grote prijzen. Wanneer je wilt dat deze prijzen een echte geldwaarde vertegenwoordigen dan klik je de button onder de slot om voor echt geld te spelen.

X
cookie-2020.png