Fruit Shop

fruit-caseDe Fruit Shop gokkast van Netent is een uniek spel met unieke special features hierin verwerkt. Op het eerste gezicht zou je niet zeggen dat het thema van deze online gokkast iDeal zo origineel is. De symbolen op de vijf rollen met 15 win lijnen zijn namelijk de bekende fruitsymbolen die je ook op de ouderwetse fruitautomaten en meerdere online videoslot voorkomen. Schijn kan echter bedriegen want deze videoslot met een fruit thema is totaal anders dan iedere gokkast die je ooit eerder hebt gespeeld. Dit begint bijvoorbeeld al met het feit dat de ontwikkelaars van Netent op een originele manier het fruit thema in de slot hebben verwerkt. De achtergrond van de gokkast is namelijk een fruitkraam waar de kersen, citroenen, sinaasappels en meloenen te koop worden aangeboden. Daarbij zijn de special features van het spel ook nog eens als geen ander.

Speel Fruit Shop gratis

Spelen

Ideal Klik hier en speel Fruit Shop voor echt geld!

Speciale features Fruit Shop

fo_orangeHetgeen wat het spelen op de Fruit Shop gokkast zo uniek maakt zijn de speciale features die door de ontwikkelaars van Netent in het spel verwerkt zijn. Zo is het bijvoorbeeld extreem makkelijk om free spins te verdienen tijdens het spelen van Fruit Shop. Daarbij is er ook een 2x multiplier die op de prijzen wordt toegepast in verschillende situaties. Hoe de free spins gewonnen worden en wanneer precies de prijzen verdubbeld worden lees je in deze Fruit Shop review. Na het lezen van alle details zal ook jij beseffen hoe uniek dit spel is en zal je staan te springen om ook eens een gokje op de online gokkast te wagen.

Wild symbolen en 2x multiplier

De eerste special feature van het spel is het Wild symbool. Het symbool is het Fruit Shop logo dat ten alle tijden ook linksboven in beeld te zien is. Hiermee kunnen alle andere symbolen van het spel vervangen worden. Scatter symbolen heeft dit spel namelijk niet. De free spins worden op een andere manier gewonnen. Hier lees je later meer over in deze review van de online gokkast. Een Wild symbool kan andere symbolen vervangen om de hoogst mogelijke winnende combinatie te maken. Dit is echter niet de enige reden waarom we het symbool graag voorbij zien komen. Prijzen die gewonnen worden met behulp van het symbool zullen namelijk ook met een 2x multiplier vermenigvuldigd worden.

fc-peerFree spins bij iedere winnende combinatie

Zoals eerder gezegd zijn er geen Scatter symbolen die verzameld moeten worden om free spins te winnen op deze gokkast. Het winnen van free spins is namelijk een heel stuk makkelijker in dit spel. Bij iedere winnende combinatie die met een fruitsymbool gemaakt kan worden wordt je namelijk beloond met een bepaald aantal free spins. Een combinatie van twee kersen is bijvoorbeeld al goed voor één gratis spin. Het aantal free spins dat met een winnende combinatie symbolen gewonnen kan worden is gelimiteerd tot 5 spins. Echter gedurende de free spins modus worden ook bij iedere winnende combinatie weer nieuwe spins bij het totaal opgeteld. Het aantal free spins is boven in beeld te zien. Uit ervaring kunnen we melden dat deze free spins behoorlijk lang kunnen duren en dat bij iedere spin die men speelt op de Fruit Shop gokkast de winsten enorm hoog kunnen oplopen. De gratis spins worden bovendien nog eens extra rendabel doordat tijdens deze modus opnieuw een 2x multiplier actief is. Alle prijzen die tijdens de makkelijk te winnen free spins worden gewonnen zullen dus worden verdubbeld.

Op het eerste gezicht is de Netent gokkast Fruit Shop niet veel bijzonders. De symbolen zijn de bekende fruitsoorten en de gokkast is ook niet voorzien van de meest geweldige animaties van alle Netent gokkasten. Schijn kan echter bedriegen want Fruit Shop is wel degelijk een meesterwerk en moet zeker uitgeprobeerd worden. Speel de slot hier gratis en klik de button om voor echt geld te spelen als je inziet hoe winstgevend deze online iDeal gokkast kan zijn.