Funky 70’s

funky-70sDe Funky 70’s gokkast is een onderdeel van een serie Netent gokkasten die in het teken staan van een bepaald tijdperk uit de geschiedenis. De twee andere spellen uit deze serie The Groovy 60’s en Super 80’s online gokkasten iDeal. Alle gokkasten zijn voorzien van symbolen, animaties en geluidseffecten die doen denken aan het bewuste decennium. Afhankelijk van de tijd waar jij de beste herinneringen aan hebt kun je de videoslot spelen die hierbij past en deze herinneringen weer terughalen. De jaren zeventig was de tijd van disco muziek, felgekleurde kleding en de introductie van enkele technische toepassingen die de wereld van vandaag behoorlijk hebben veranderd. De symbolen die verdeeld zijn over de vijf rollen met 40 win lijnen en 4 rijen doen allen denken aan dit bewuste tijdperk.

Speel Funky 70’s gratis

Momenteel kon de demo voor dit spel niet worden gevonden.
Toch spelen? Klik hier!

Ideal Klik hier en speel Funky 70’s voor echt geld!

Symbolen en soundtrack Funky 70’s

funky-70s symboolBij deze Netent gokkast gaat het niet meteen om de geweldige verhaallijn of originele special features die in het spel verwerkt zijn. Natuurlijk zijn er wel speciale features waarmee de grote prijzen in de wacht gesleept kunnen worden. De Funky 70’s gokkast is echter meer ontworpen om een nostalgisch gevoel teweeg te brengen. Hierin zijn de ontwikkelaars van Net Entertainment zeker in geslaagd. Wanneer jij je jeugd beleefde in de jaren zeventig dan zullen de symbolen op de rollen en de soundtrack die te horen is zeker een gevoel van nostalgie teweegbrengen. Voorbeelden van symbolen zijn onder andere: schoenen met plateauzolen, cassettebandjes, een discobal, See-O-Matic camera, één van de eerste computers en een gestreepte sportauto. Het wild symbool is het Funky 70’s logo en de scatter een discovrouw met een groot afrokapsel. Ook de soundtrack sluit perfect aan bij de 70’s.

70’s Stacked Wilds

funky-70s_carHet Wild symbool waarmee andere symbolen in het spel vervangen kunnen worden, behalve het scatter symbool, is de 70’s Wild. Dit symbool kan andere symbolen vervangen om de hoogst winnende combinatie mogelijk te maken. In Funky 70’s heeft het symbool echter nog een andere eigenschap. De Wild symbolen komen namelijk allemaal als Stacked Wilds op de rollen voor. Dit betekent dat op iedere rol het symbool meerdere keren op elkaar gestapeld op de rol voorkomt. Hierdoor kan een gehele rol (of zelfs meerdere rollen) compleet met Wild symbolen bedekt worden. Hiermee kunnen potentieel enorme prijzen gewonnen worden.

Afro Free Spins

De jaren zeventig was het tijdperk van de disco muziek. Mensen die van deze muziek hielden droegen felgekleurde opvallende kleding. Ook de kapsels van deze tijd waren op zijn zachts uitgedrukt behoorlijk opvallend. Dit is bijvoorbeeld te zien aan het Scatter symbool wat een vrouw is met een mooi afro kapsel. Met dit symbool kan een 2x multiplier voor je inzet en 5 free spins gewonnen worden. Gedurende de free spins zullen alle winsten met een 2x multiplier vermenigvuldigd worden en kan je een extra 5 free spins verdienen door opnieuw drie of meer scatter symbolen op de rollen van de gokkast te krijgen.

Wil je de jaren zeventig opnieuw beleven? Speel dan de Funky 70’s gokkast hier gratis of klik de button om het spel voor echt geld bij een online iDeal casino te spelen.