Ghost Pirates

Ghost PiratesDe Ghost Pirates gokkast heeft een piraten thema dat veel wegheeft van de Pirates of the Caribbean films. Het logo van de online iDeal gokkast heeft ook iets weg van het Pirates of the Caribbean logo. Toch komt Jack Sparrow niet als een symbool op de vijf rollen van deze videoslot voor. De slot vertelt namelijk het verhaal van Peggy Rotten en haar bemanning. Het piratenschip dat door haar aangevoerd wordt is een vervallen spookschip dat bemand wordt door geesten. De bemanningsleden hebben echte piratennamen zoals Polly de papegaai, Mad Monkey, One-eyed Ed en Peggy Rotten de kapitein van het schip. Hoewel een thema gebaseerd op een piraten spookschip natuurlijk al spannend genoeg is hebben de ontwikkelaars van Netent ook weer de nodige speciale features aan het spel toegevoegd. Hierdoor wordt het spelen op de online gokkast nog spannender en heb je bovendien betere kansen op het winnen van hoge prijzen.

Speel Ghost Pirates gratis

Spelen

Ideal Klik hier en speel Ghost Pirates voor echt geld!

Zelf in te stellen win ways

FiguurDe meeste Netent gokkasten maken gebruik van win lijnen waarop winnende combinaties gemaakt moeten worden. Deze videoslot heeft echter win ways ofwel win manieren. Het maximale aantal win manieren waarmee gespeeld kan worden is 243 manieren om te winnen. Dit is een stuk aangenamer spelen want je hoeft hierdoor niet steeds bij te houden of symbolen van dezelfde soort wel op een actieve winlijn staan. Met 243 win ways verdeeld over vijf rollen met elk drie symbolen betekent dat iedere drie symbolen die op een aangrenzende rollen staan van links naar rechts een prijs opleveren. De 243 win ways zijn overigens niet uniek. Deze komen namelijk wel op meer gokkasten van Netent voor. Wat wel uniek is aan de Ghost Pirates gokkast is dat de win ways ingesteld kunnen worden. Zo kan er met 3, 9, 27, 81 of 243 win ways gespeeld worden. Het verlagen van de win ways verlaagd echter het aantal symbolen waarmee gespeeld wordt en dus ook je kansen op het maken van winnende combinaties.

Ghost Pirate Wild symbool

De Ghost Pirate is het symbool van de schedel met piratenhoed op, ooglap en twee degens achter hem gekruist. Dit symbool fungeert als het Wild symbool waarmee alle andere symbolen in het spel vervangen kunnen worden. Het symbool komt enkel op de rollen 2 en 4 van de gokkast voor. Deze keer kan de Wild ook echt alle symbolen vervangen, zelfs het scatter symbool waarmee free spins gewonnen kunnen worden. Meestal is dit niet het geval en is de Scatter het enige symbool dat niet vervangen kan worden door een Wild.

Schatkist Scatter en Free Spins

Gp papegaaiDe symbolen waarop een schatkist is afgebeeld fungeren als de Scatter symbolen. Drie of meer van deze symbolen op de rollen zullen je met 15 free spins beloond zien worden. Dit aantal free spins kan oplopen tot 25 wanneer vijf schatkist symbolen op de rollen komen te staan. Ook is er een multiplier prijs te behalen die maximaal kan oplopen tot 50x de inzet waarmee gespeeld wordt. Net zoals het Wild symbool verschilt het Scatter symbool van deze gokkast iets met de normale van deze soort die we meestal in Netent videoslots tegenkomen. Normaal gesproken maakt het namelijk niet uit op welke posities de scatter symbolen op de rollen komen te staan. In Ghost Pirates moeten de symbolen echter op aangrenzende rollen staan van links naar rechts. Win je echter de free spins dan zullen deze gegarandeerd winstgevend uitpakken. Alle prijzen die tijdens de gratis spins gewonnen worden zullen namelijk met een 3x multiplier worden vermenigvuldigd.

Speel hier de Ghost Pirates gokkast gratis met speelgeld. Wanneer je liever je geluk wilt beproeven met echt geld dan hoeft enkel de button onder de slot geklikt te worden. Je wordt dan naar een online casino met iDeal gebracht.