Icy Wonders

Icy WondersDe Icy Wonders gokkast behoort tot een drietal van Netent gokkasten waarop de Wonders jackpotten te winnen zijn. De twee andere gerelateerde gokkasten zijn Geisha Wonders en Tiki Wonders. In iedere videoslot staan traditionele vrouwen van een bepaalde regio centraal. In Icy Wonders zijn dit de Eskimo vrouwen. Deze vrouwen leven voornamelijk in het uiterste noorden van het Amerikaans continent in Canada en Alaska. Dit is een ijskoud landschap waar de Eskimo’s in iglo’s wonen, gebruikmaken van sledehonden en ijsberen en walrussen leven. Dit zijn dan ook allen symbolen die op de vijf rollen met 30 win lijnen voorkomen. De Eskimovrouw die de hoofdrol in de slot speelt is bloedmooi en komt ook als symbool op de rollen voor. Verder zijn er een heel aantal speciale features in de gokkast verwerkt en natuurlijk ook de twee Wonders jackpotten.

Speel Icy Wonders gratis

Ideal Klik hier en speel Icy Wonders voor echt geld!

Wonders progressieve jackpotten

Iw walrusMisschien wel de grootste aantrekkingskracht voor spelers van Icy Wonders komt van de twee progressieve jackpotten die gewonnen kunnen worden. Dit zijn namelijk de Wonders jackpot en de Mega Wonders jackpot. De actuele hoofdprijs die hiermee gewonnen kunnen worden zijn boven in beeld te zien. De Mega Wonders jackpot is de grootste jackpot van de twee. Hoewel deze jackpot geen miljoenen uitkeert, zoals sommige progressieve jackpotten van Netent, is de prijs toch zeker de moeite waard. Meestal ligt dit bedrag namelijk hoger dan 50.000 euro. Om één van de jackpotten te winnen moeten sterren verzameld worden die geheel willekeurig naast de symbolen op de rollen komen te staan. Hoe hoger de inzet is waarmee je speelt hoe meer kans dat er sterren naast de symbolen op de rollen verschijnen.

Walvis Wild symbool

Iw hondHet symbool met de walvis is de Wild van de Icy Wonders gokkast. Hiermee kunnen andere symbolen in het spel vervangen worden om een winnende combinatie op een winlijn mogelijk te maken. Twee symbolen die niet door een Wild vervangen kunnen worden zijn het scatter en bonus symbool. Deze bespreken we in de volgende paragraaf van deze review. Het walvis symbool is overigens ook een prijs waard wanneer er meerder van deze symbolen op een winlijn komen te staan.

Eskimo scatter en free spins

Scatter symbolen zijn de Eskimovrouwen die op de rollen voorkomen. Dit symbool is al een prijs waard wanneer er twee symbolen op de rollen komen te staan. In dit geval wordt je inzet namelijk verdubbeld. De scatter symbolen hoeven niet op een winlijn te staan. De symbolen tellen als een combinatie op iedere willekeurige plek en rol. Bij drie of meer symbolen van de Eskimovrouw krijg je een naast de multiplier prijs ook een aantal free spins. Het minimale aantal spins is 10 en het maximale aantal is 30 free spins. De prijzen tijdens de gratis spins worden overigens allemaal standaard verdubbeld.

Pinguïn bonusspel

Iw eskimoIn het koude landschap waar de Eskimo’s leven komen ook pinguïns voor. Deze dieren zien er normaal al grappig uit met hun rare loopje. De pinguïn die echter als symbool op de rollen voorkomt en fungeert als bonussymbool is extra grappig. Deze pinguïn heeft namelijk een rode wintermuts op om zichzelf te beschermen tegen de kou. Krijg je drie of meer van deze symbolen op een actieve winlijn van de gokkast dan start het bonusspel. Dit spel wordt in een apart scherm getoond en je zal hier een grote groep pinguïns voor je zien. De pinguïns verbergen allemaal iets achter hun rug. Wat dit is laten ze zien wanneer je ze aantikt met de winterhandschoen. De pinguïn kan dan een vis laten zien waarop een bepaalde muntwaarde vermeld staat. Een andere optie is dat je een vissengraat te zien krijgt. In dat geval is het bonusspel afgelopen.

Speel hier de Icy Wonders gokkast gratis. Klik de button om voor echt geld te spelen.

X
spinia.png