Jack and the Beanstalk

Jack and the BeanstalkJack and the Beanstalk is een Netent gokkast die gebaseerd is op het sprookje van Jaap en de Bonenstaak. In dit verhaal gaat de hoofdpersoon met de naam Jack op zoek naar rijkdommen in het land van de reuzen. De geweldige animaties, geluidseffecten en vooral de speciale features die in het spel verwerkt zijn maken de Jack and the Beanstalk gokkast tot een enorm populaire online gokkast iDeal. De nadruk ligt hier op de special features van de slot want deze zijn weer totaal vernieuwend. Als symbolen op de vijf rollen met 20 win lijnen zie je onder andere Jack, de twee reuzen, een geit, bijl en een gieter. Deze leveren leuke prijzen op en de speciale features zorgen er voor dat de winsten van deze prijzen hoog opstapelen wanneer bijvoorbeeld de free spins of de verschillende wild symbolen actief zijn.

Speel Jack and the Beanstalk gratis

Momenteel kon de demo voor dit spel niet worden gevonden.
Toch spelen? Klik hier!

Ideal Klik hier en speel Jack and the Beanstalk voor echt geld!

Walking Wilds en gratis re-spins

Jb geitWalking Wilds zijn een nieuwe originele feature van de Netent ontwikkelaars die nu voor het eerst te bewonderen is in de Jack and the Beanstalk gokkast. Het Wild symbool is in het basisspel het logo van de gokkast. Tijdens de free spins kan de vorm van het symbool nog veranderen. Wanneer een wild symbool op de rollen komt te staan dan begint deze te wandelen. Een Wild activeert namelijk een gratis re-spin waarbij de rollen nogmaals in beweging komen en het Wild symbool steeds een stap naar links zal maken. De gratis re-spins blijven elkaar opvolgen totdat het symbool volledig van de rollen verdwenen is. Mochten er nieuwe Wild symbolen bijkomen op de rollen dan blijven de re-spins gewoon doorgaan totdat dit nieuwe symbool ook uit zicht is verdwenen. Zoveel gratis re-spins waarbij geen inzet geplaatst hoeft te worden maar je wel steeds kans hebt om nieuwe winnende combinaties te maken zijn natuurlijk zeer rendabel. Deze rendabiliteit wordt alleen maar beter wanneer je ook weet dat alle winnende combinaties met een Wild symbool met een 3x multiplier worden vermenigvuldigd.

 Schatkist scatter en free spins

Naast de vele gratis re-spins is er ook nog een free spins feature in Jack and the Beanstalk. Deze wordt geactiveerd wanneer drie of meer schatkist symbolen op willekeurige rollen komen te staan. De schatkist is namelijk het scatter symbool voor deze online gokkast. Wanneer de gratis spins beginnen kunnen nog extra free spins gewonnen worden door opnieuw drie of meer schatkist symbolen op de rollen te krijgen. Gebeurt dit in de free spins modus dan krijg je hiervoor vijf extra spins toegekend. De prijzen die gewonnen worden in de free spins modus worden net als de Wilds met een 3x multiplier vermenigvuldigd. Daarbij is er ook nog een extra speciale feature die alleen actief is tijdens de free spins.

Treasure Collection feature

Jb kistGedurende de free spins feature is er nog een extra speciale feature actief in Jack and the Beanstalk. Op de laatste vijfde rol van de online gokkast kunnen namelijk sleutel symbolen voorkomen. Verzamel je drie sleutels dan verandert de rol van het Wild symbool in de free spins. Deze zal dan namelijk in een Stacked Wild van twee geldzakken symbolen veranderen. Verzamel je nog eens drie extra sleutels dan worden de Wild symbolen veranderd in drie Stacked Wilds van gouden hennen. De laatste drie sleutel symbolen die verzameld kunnen worden (dit zijn er dan 9 in totaal) veranderen de Wild symbolen voor de laatste maal. Deze worden nu gouden harp symbolen die over de gehele rol uitbreiden en net zoals de normale wild symbolen gratis re-spins triggeren waarbij de symbolen steeds een rol naar links verplaatsen.

De Netent gokkast Jack and the Beanstalk kan hier gratis gespeeld worden. Wil je kans maken op het winnen van echte geldprijzen dan klik je de button onder de slot. Deze brengt je naar een casino waar online iDeal gokkasten gespeeld kunnen worden.

Wat is je leeftijd?

age