Jungle Games

lionVan Netent gokkasten zijn we inmiddels gewend dat deze naast fantastische animaties en geluidseffecten ook altijd een origineel thema hebben. Het is soms bijna niet te geloven dat de ontwikkelaars van Net Entertainment opnieuw een origineel idee hebben kunnen bedenken dat als thema kan dienen voor een videoslot. Soms is het resultaat dan ook een krankzinnig idee waarmee de grote fantasie van de Netent medewerkers maar weer eens wordt aangetoond. Het thema van de Jungle Games gokkast is bijvoorbeeld een Olympische Spelen met verschillende dieren op de Afrikaanse savanne. Door de vijf transparante rollen met 20 win lijnen is het savanne landschap te zien met daarop de lijnen van een atletiekbaan zichtbaar. Dit is natuurlijk niet iets wat je in een normaal Afrikaanse landschap tegenkomt in de natuur.

Speel Jungle Games gratis

Momenteel kon de demo voor dit spel niet worden gevonden.
Toch spelen? Klik hier!

Ideal Klik hier en speel Jungle Games voor echt geld!

Olympische spelen voor dieren

giraffeHet originele thema van deze Netent gokkast is een Olympische Spelen voor dieren. Omdat het in Afrika plaatsvindt zijn dit natuurlijk de Zomerspelen. De symbolen op de rollen van de videoslot zijn allemaal gerelateerd aan een sport. Zo zijn de combinaties waarmee de lagere prijzen gewonnen kunnen worden onder andere een fluitje, zwembril met handdoek, een basketbal, gewichten, een tafeltennis batje en bokshandschoenen. Deze dingen zijn allemaal verbonden aan de verschillende sporten waar de dieren aan meedoen. Dit zijn de hoger betaalde symbolen. Een nijlpaard die aan het zwemevenement meedoet, een giraffe doet het met zijn lengte natuurlijk goed in basketbal, de gorilla heeft de kracht om het gewichtheffen te winnen, de leeuw is de koning van het boksen en geheel onverwacht schijnt een neushoorn geweldig te kunnen tafeltennissen.

Trofee Wild symbool

hippoOp de rollen van de online iDeal gokkast komt ook een gouden trofee voor. Dit is het Wild symbool waarmee andere symbolen in het spel vervangen kunnen worden. Mocht je een winnende combinatie met een Wild symbool kunnen maken dan zal de prijs hiervoor ook nog eens met een 2x multiplier worden vermenigvuldigd. Het enige symbool dat niet vervangen kan worden door een Wild op de Jungle Games gokkast is het scatter symbool.

Gouden medaille scatter

De winnaar van een sportevenement op de Olympische Spelen krijgt altijd een gouden medaille. Voor het symbool met de gouden medaille is dan ook een bijzondere rol weggelegd in Jungle Games. Dit is namelijk het Scatter symbool waarmee de Pick and Win feature wordt geactiveerd. Drie of meer van deze symbolen ergens op de rollen activeren deze feature. Als speler heb je dan de keuze uit een Bonus Win en Free Spins. Kies je voor de Bonus Win dan moet een scatter symbool geselecteerd worden die een prijs zal onthullen. Kies je voor de Free Spins dan moet ook een Scatter symbool geselecteerd worden maar deze zal dan het aantal free spins en de multiplier die tijdens de gratis spins actief zal zijn verhullen. De multiplier zal tussen de 1x en 5x liggen. Wanneer extra free spins gewonnen worden tijdens het spelen van de spins dan blijft dezelfde multiplier actief.

Netent’s Jungle Games gokkast is een mooi voorbeeld van de originaliteit en geweldige animaties die je van Netent gokkasten kun verwachten. Speel het spel hier gratis of voor echt geld bij een casino met iDeal door op de button onder de slot te klikken.