Lights

LightsVeel online gokkasten iDeal hebben een Aziatisch thema. Deze interessante cultuur is echter zeer divers en ook de gokkasten met Aziatisch thema zijn steeds verschillend. Zo is de Netent gokkast Lights bijvoorbeeld gebaseerd op Aziatische lantaarns. Deze lantaarns zijn ook als symbolen te zien op de vijf rollen met 9 win lijnen van de Lights gokkast. Op de achtergrond is een prachtig Aziatische berglandschap te zien dat ongetwijfeld in het Noorden van Japan te zien kan zijn. Overigens zijn de lantaarns niet de enige lichtbron van deze videoslot. Voor de rollen vliegt bij iedere spin ook een zwerm vuurvliegjes. Deze vliegjes zijn niet alleen mooi om te zien, maar zorgen er ook voor dat je als speler met regelmaat prijzen in de wacht kunt slepen. Deze mooi weergegeven 3D animatie is namelijk één van de speciale features die in het spel verwerkt zijn. Door de negen vaste win lijnen bedraagt de minimum inzet 9 cent per spin en dit kan maximaal verhoogd worden tot 90 euro per spin wanneer met 10 euro inzet per winlijn gespeeld wordt.

Speel Lights gratis

Momenteel kon de demo voor dit spel niet worden gevonden.
Toch spelen? Klik hier!

Ideal Klik hier en speel Lights voor echt geld!

Vuurvliegjes en floating wilds

PurpleBij iedere spin die je op de Lights gokkast speelt zal een zwerm vuurvliegjes langs de symbolen op de rollen vliegen. Dit is een mooi visueel spektakel, maar verhoogd ook jouw kansen op het winnen van prijzen. De vuurvliegjes zullen namelijk iedere spin twee tot vier symbolen in floating wilds veranderen. Deze wild symbolen kunnen andere symbolen in het spel vervangen om de hoogste winnende combinatie op een winlijn mogelijk te maken. Deze symbolen zijn overigens verschillende kleuren lantaarns en de lagere prijzen kunnen gewonnen worden met de bekende speelkaart symbolen. Een scatter symbool kan niet vervangen worden met een wild symbool. Echter kan een scatter symbool wel door de vuurvliegjes in een floating wild veranderd worden, terwijl deze nog steeds als een scatter blijft meetellen.

Scatter tot aan 30 free spins

GreenDe scatter symbolen zijn zoals altijd weer de sleutel tot het winnen van free spins. Drie of meer van deze symbolen op willekeurige rollen van de online gokkast zorgen ervoor dat je minimaal 10 free spins kunt spelen. Vier scatter symbolen geven je 20 free spins, terwijl het maximale aantal van vijf free spins je maar liefst 30 free spins zullen geven. Tijdens de free spins feature kunnen meer gratis spins gewonnen worden door opnieuw 3, 4 of 5 scatter symbolen op de rollen te krijgen. Je kansen op het winnen van prijzen zijn ook een stuk hoger tijdens de free spins van de Lights gokkast. Tijdens deze speciale feature worden de vuurvliegjes van het spel namelijk extra actief. In plaats van twee tot vier symbolen, zoals in het basisspel het geval is, veranderen deze vuurvliegjes nu drie tot zes symbolen op de rollen in floating wilds.

Conclusie Netent gokkast Lights

BlueDe Lights gokkast is visueel zeer aantrekkelijk om te aanschouwen. Ook het spel en de speciale features zijn zeer prettig en zorgen ervoor dat er in een snel tempo gespeeld kan worden. De floating wilds die iedere spin op de rollen verschijnen zorgen ervoor dat je nooit lang hoeft te wachten op een prijs. De prijzen die gewonnen worden zijn echter vaak wat aan de lage kant. Regelmatig worden echter twee of drie wild symbolen op de eerste drie rollen geplaatst waardoor je al zeker weet dat er een prijs gaat komen. Met een beetje geluk landen op dat moment de hoge symbolen van het spel op de juiste plek. In dat geval kunnen de prijzen namelijk wel hoog oplopen. Het is potentieel mogelijk om een prijs van 90.000 munten in de wacht te slepen.

Speel de Lights gokkast gratis op deze pagina en klik de button onder de slot wanneer je voor echt geld wilt spelen.