Lucky Angler

la-visWanneer je gaat vissen moet je wat geluk hebben om een vis aan de haak te slaan. Tijdens het spelen van de Lucky Angler gokkast speel jij de rol van de gelukkige visser en het vangen van vissen betekent gedurende dit spel dat je leuke prijzen wint. Deze online gokkast iDeal van Netent speelt zich af op een bevroren meer waar je met een hengel probeert vissen te vangen. Je geluk om iets te vangen kan vergroot worden door de speciale features die in het spel verwerkt zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld 15 win lijnen. Dit is vrij weinig voor een Netent gokkast. Echter door de Win Both Ways feature kunnen winnende combinaties met symbolen zowel van links naar rechts als van rechts naar links gemaakt worden. Verder wordt je ook bijgestaan door een sticky wild feature die je kansen om wat prijzen aan de haak te slaag verhogen. Ook kunnen er tot 20 free spins gewonnen worden die uiterst lucratief uit kunnen pakken.

Speel Lucky Angler gratis

Ideal Klik hier en speel Lucky Angler voor echt geld!

Lucky Angler A Snowy Catch design

Lucky AnglerDe officiële naam van de Lucky Angler gokkast is Lucky Angler A Snowy Catch. Dit komt omdat de gelukkige visser probeert vissen te vangen op een bevroren meer. Tijdens het spelen van de online gokkast zie je op de achtergrond vissen door het water van dit meer zwemmen. Ook komen er verschillende vissen als symbolen op de vijf rollen van de gokkast voor. De hogere prijzen van het spel zijn een blauwe, oranje en rode vis. Iets lagere prijzen win je met het kreeft symbool en een vis die in een schoen verstopt zit. Een leuk effect is ook dat wanneer de Sticky Wild in beeld komt deze bevriest en in een ijsklontje veranderd terwijl de Wild op zijn plek bevroren blijft staan. Over deze speciale feature lees je verderop in deze review meer informatie. Spins kunnen gespeeld worden met inzetten vanaf 30 cent en kan je maximaal opvoeren naar 150 euro per spin.

Overdag vissen met Sticky Wilds

Het basisspel speelt zich af op het bevroren meer terwijl het daglicht is. Het Wild symbool van Lucky Angler is een gouden aasvis met een haak eraan. Deze symbolen kunnen in het normale spel enkel op de rollen 2 en 4 voorkomen. Kan je vervolgens een winnende combinatie maken met het Wild symbool dan zal het symbool bevriezen en vast blijven staan op de rollen voor de volgende spin. De Wild symbolen blijven sticky totdat er geen nieuwe winnende combinaties meer mee gemaakt kunnen worden.

In de nacht vissen met free spins

La vis2In de avond en nacht bijten vissen eerder dan overdag. Om deze reden speel de Free Spins feature zich in de nacht af. Wanneer je drie of meer scatter symbolen op de rollen weet te krijgen dan zie je de zon ondergaan en wordt het meer enkel nog verlicht door de maan. Opeens worden de vissen actiever. Ook wordt er een permanent Wild symbool uitgeworpen die de gehele feature op de middelste rol blijft staan. De Sticky Wild symbolen komen tijdens de free spins ook op de rollen 2, 3 en 4 voor waardoor je kansen op het winnen van prijzen groter worden.

Speel de Lucky Angler gokkast gratis. Voor echt geld spelen is eenvoudig. Klik op de button en betaal met iDeal bij het online casino.

X
spinia.png