Magic Portals

Magic PortalsDe online iDeal gokkasten van Netent stellen eigenlijk nooit teleur wanneer het gaat om het verzinnen van originele verhaallijnen. Deze keer hebben de ontwikkelaars gekozen voor een fantasy thema voor de Magic Portals gokkast. De animaties van mystieke personages en dieren zorgen voor een spannende sfeer en laten je fantasie de vrije loop gaan. In het spel zijn een aantal speciale features verwerkt waar twee magic portals steeds een rol van betekenis in spelen. Zo kunnen deze magische poorten er onder meer voor zorgen dat alle symbolen die in het spel voorkomen in Wilds kunnen veranderen. Daarnaast spelen de poorten ook een rol in het activeren van de free spins feature die je tien gratis spins opleveren waarbij je kansen op het winnen van prijzen significant hoger liggen.

Speel Magic Portals gratis

Ideal Klik hier en speel Magic Portals voor echt geld!

Gokkast opbouw en design

Mp wizardDe Magic Portals gokkast speelt zich af in een fantasie wereld. Het is een donkere wereld waarin demonen, eng uitziende uilen en wolven leven. Daarnaast is er nog een hoofdrol in het verhaal weggelegd voor drie personen. Dit zijn een blauw harige heks, een tovenaar met een witte baard en een heks met rood haar. Dit zijn de symbolen waarmee je winnende combinaties kunt maken op de 25 win lijnen van de online gokkast. De lagere prijzen in dit spel kan je winnen met rode, groene en blauwe ballen. De animaties op de vijf rollen van de iDeal gokkast zijn weer van top kwaliteit zoals je van Netent gewend bent. Daarbij vallen meteen de twee paarse cirkels op die op de middelste rij van de eerste en laatste rol te zien zijn. Dit zijn de Magic Portals en deze magische poorten spelen een belangrijke rol in de speciale features van het spel.

Magic Portals en Wild symbolen

Mp vuurWanneer je naar de paytable kijkt van de Magic Portals gokkast dan zie je dat er geen Wild symbolen in het spel voorkomen. Dit wil echter niet zeggen dat deze symbool vervangende symbolen niet in het spel voorkomen. De twee magische poorten op rol 1 en 5 kunnen namelijk ieder symbool in een Wild veranderen. Dit gebeurt wanneer twee symbolen van dezelfde soort in de twee poorten komen te staan. Op dat moment zullen deze twee symbolen en alle andere symbolen van dezelfde soort die op het speelveld te zien zijn in Wilds veranderen. Deze feature werkt vooral goed omdat de lagere symbolen vaker op de rollen voorkomen. Wanneer deze echter in Wilds veranderen dan blijven er vaak hoge symbolen over om combinaties mee te maken.

Free Spins bonus feature

Mp draakDe twee Magic Portals zijn ook de sleutel om de Free Spins bonus feature te activeren. Om tien free spins te winnen moeten in beide poorten Free Spins symbolen komen te staan. Deze gratis spins zullen extra lucratief zijn doordat de de volledige vijfde rol van de gokkast met magic portals bedekt zal zijn. Hierdoor wordt het dus makkelijker om dezelfde symbolen op een magic portal op de eerste en laatste rol te krijgen. De kans op Wild symbolen wordt hierdoor dus een stuk groter en ook het winnen van grote prijzen.

Probeer de Magic Portals gokkast hier gratis uit en leer de unieke speciale features van het spel kennen voordat je op de button onder de slot klikt om voor echt geld bij een iDeal casino online te spelen.

X
spinia.png