Mega Fortune

Mega FortuneDe Mega Fortune gokkast is een Netent progressieve jackpot slot die behoort tot de meest populaire Netent gokkasten. Deze populariteit en bekendheid van de online iDeal gokkast is vooral te danken aan de progressieve Mega Fortune jackpot. Deze progressieve jackpot heeft zelfs een vermelding in het Guiness Book of Records van grootste geldprijs ooit uitgekeerd in een online casinoslot. In januari 2013 is namelijk een jackpot van een geweldige 17,8 miljoen euro uitgekeerd op de Mega Fortune videoslot. Hoe dat deze jackpot precies gewonnen kan worden en welke features er nog meer in de online gokkast zijn verwerkt is te lezen in deze Mega Fortune review. De gokkast met 5 rollen en 25 win lijnen heeft een luxe thema. Dit is natuurlijk best toepasselijk voor een videoslot waarop in één keer meerdere miljoenen euro’s gewonnen kan worden. Verwacht symbolen als creditcards, sportauto’s en met diamanten bedekte horloges.

Speel Mega Fortune gratis

Momenteel kon de demo voor dit spel niet worden gevonden.
Toch spelen? Klik hier!

Ideal Klik hier en speel Mega Fortune voor echt geld!

Mf dollarMega Fortune jackpot slot

De grootste aantrekkingskracht die spelers naar de Mega Fortune gokkast toetrekken is natuurlijk de progressieve jackpot van de slot. De Mega Jackpot is de meest bekende en heeft ook de hoofdprijs van het grootste bedrag. Er zijn echter nog twee andere progressieve jackpotten die gewonnen kunnen worden tijdens het spelen op de Mega Fortune videoslot. Dit is onder ander de Rapid jackpot die zoals de naam al aangeeft zeer snel achter elkaar wordt uitgekeerd. Het bedrag van deze progressieve jackpot bedraagt dan meestal ook niet zo’n groot bedrag. De middelste jackpot is Major genaamd en bedraagt wel een bedrag dat de moeite waard is. De Major jackpot bedraagt namelijk enkele duizenden euro’s. Deze prijs valt echter ook in het niet bij de Mega Jackpot die altijd meerder miljoenen bevat en zelfs meerder keren een prijs van meer dan 10 miljoen euro heeft uitgekeerd.

Hoe win je de jackpot?

Mf cognacDe prijs die iedere speler van de Mega Fortune gokkast natuurlijk wil winnen is de Mega Fortune jackpot. Om kans te maken op het winnen van deze jackpot moet eerst het Mega Fortune bonusspel geactiveerd worden. Dit doe je door drie Wiel bonussymbolen op aangrenzende rollen te krijgen. Deze rollen hoeven niet perse uiterst links te beginnen. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld ook om de symbolen op de rollen 3 tot en met 5 te krijgen. Lukt je dit dan zal het bonusspel gestart worden. Je ziet dan een groot rad van fortuin voor je die bestaat uit drie verschillende wielen. Door de Spin button te klikken komt eerst het buitenste wiel in beweging. Hierop staan verschillende geldprijzen afgebeeld en enkele pijlen die naar binnen wijzen. Eindigt het wiel op een pijl dan kan ook het tweede wiel gespind worden. Ook hierop staan opnieuw geldprijzen en pijlen. De geldprijzen op het tweede wiel zijn wel een stuk hoger. Landt het wiel opnieuw op een pijl dan kan het laatste derde wiel gespind worden. Hier hoop je als speler dat het wiel op de diamanten pijl terecht komt want dit is de sleutel om de Mega Jackpot te winnen. Win je deze jackpot dan zal je leven er in één een stuk anders uitzien.

Champagne Scatter en Free Spins

Mf champagneHoewel iedereen zich op het winnen van de Mega Jackpot zal concentreren is dit niet de enige special feature die de gokkast rijk is. De symbolen waarop champagne flessen staan afgebeeld zijn namelijk Scatter symbolen waarmee free spins te winnen zijn. Drie of meer van deze symbolen zijn nodig om de free spins te activeren. Een symbool van de drie champagne flessen zal een multiplier aangeven die tijdens de free spins actief zal zijn. Het maximale aantal gratis spins dat gewonnen kan worden is 10 en de multiplier kan maximaal 5x bedragen. Gedurende de free spins feature kan ook de Mega Fortune bonusgame geactiveerd worden waarmee de jackpot te winnen is.

Meerder multimiljonairs met Mega Fortune

Zeggen dat er wat grote prijzen zijn uitgekeerd op de Mega Fortune gokkast is een understatement. De gokkast is namelijk verantwoordelijk voor meerdere multimiljonairs. In 2012 won een Finse speler 6,9 miljoen euro. In 2010 won een Noorse student bijna het dubbele bedrag van 11,7 miljoen euro. De meest bekende prijs en tevens Guiness Book of Records recordhouder is echter nog altijd de prijs die in 2013 werd uitgekeerd. Deze keer bedroeg de Mega Fortune jackpot namelijk 17,8 miljoen euro toen een gelukkige speler deze wist te winnen.