Muse

SYM_1Griekse mythologie is wel vaker als thema voor een online gokkast iDeal gebruikt. Op verschillende Netent gokkasten kan je Griekse goden, zoals Zeus en Hades, als symbolen voorbij zien komen. De Muse gokkast heeft ook een Grieks thema. Deze heeft echter niet zoveel te doen met de Griekse mythologie. Het thema vertelt meer over het ontstaan van het woord Muse (of muze in het Nederlands). In de Griekse mythologie waren de negen muzen de godinnen van de kunst en wetenschap. Later is het woord echter een begrip geworden dat voornamelijk wordt gebruikt om een vrouwelijke inspiratiebron te beschrijven. De drie vrouwen die de hoofdrol spelen in de verhaallijn van deze Netent gokkast zijn dan ook precies dit. Zij zijn inspiratiebronnen voor schilders, schrijvers en muzikanten. Bovendien kunnen de vrouwen leuke prijzen opleveren omdat zij speciale eigenschappen aan de Wild symbolen van het spel kunnen geven.

Speel Muse gratis

Ideal Klik hier en speel Muse voor echt geld!

Gokkast opbouw en design

druivenDe Muse gokkast is opgebouwd uit vijf rollen met elk drie rijen symbolen. Met het design van de slot blijft Netent trouw aan de Griekse oorsprong van het woord muze. Op de achtergrond zie je namelijk een overduidelijk Grieks dorp. Ook de symbolen hebben allemaal een Griekse stijl gekregen. De bekende kaartsymbolen zijn de lagere prijzen van het spel. De hogere prijzen kan je winnen door combinaties te maken met een tros druiven, een kelk met wijn, een rol papier met een veer om te schrijven, een verf palet en een harp. Om combinaties van drie of meer symbolen te maken heb je in het spel 25 win lijnen tot je beschikking. De inzet per spin kan je zelf bepalen. Het minimum bedrag dat per spin ingezet moet worden is 25 cent en dit kan je maximaal verhogen tot 125 euro per spin.

Inspiration Wild symbolen

harpMet het woord Muze wordt tegenwoordig een inspiratiebron bedoeld. Dit is ook het geval bij de Netent gokkast Muse. Hierin komen namelijk drie verschillende muzen in voor. Het zijn drie vrouwen die te zien zijn op de Inspiration Wild symbolen. Iedere vrouw kan een speciale eigenschap aan de Wild symbolen geven. Zo zorgt de muze met zwart haar dat de wild verandert in een expanding wild die de hele rol zal bedekken, de muze met paars haar zorgt voor een sticky wild die blijft staan voor een gratis re-spin, tenslotte is er nog de blondine die zorgt voor een wild symbool met x2 multiplier. Elke keer wanneer het Inspiration Wild symbool op de rollen komt te staan zal geheel willekeurig één van deze drie features worden geactiveerd.

Free Spins met combinatie wild features

briefHet scatter symbool is een Griekse sandaal. Mocht je drie van deze symbolen ergens op de rollen van de online gokkast weten te krijgen dan ontvang je hiervoor minimaal 10 free spins. Dit aantal kan verhoogd worden naar 20 voor vier scatters en 30 free spins wanneer je vijf Griekse sandalen op de rollen weet te krijgen. Tijdens de free spins verandert de inspiration wild feature. Tijdens de gratis spins zullen namelijk combinaties van de wild features worden geactiveerd. Zo kan een wild symbool bijvoorbeeld een sticky en x2 eigenschap krijgen of een expand en x2 of een expand en sticky eigenschap.

Wanneer de uitleg van de Wild feature op deze slot verwarrend klinkt, probeer de Muse gokkast dan hierboven eerst gratis uit. Klik de button onder de slot wanneer je voor echt geld wilt spelen.

X
spinia.png