Mythic Maiden

mythic_maidenWanneer je een liefhebber bent van horror verhalen en iDeal online gokkasten dan is de Mythic Maiden gokkast van Netent echt iets voor jou. Het thema van deze Netent gokkast vertelt namelijk het verhaal van een zoektocht op een donkere zolder waar een geheimzinnige kist wordt gevonden en allerlei enge objecten. De muziek die te horen is wanneer je de gokkast speelt draagt bij aan de spannende sfeer van het spel. Zo hoor je onder andere de wind blazen door de zolder en rare krakende geluiden die je een eng gevoel geven. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de enge symbolen en animaties die in het spel voorkomen. De kist van de Mythic Maiden zie je rechts van het speelveld staan en deze wordt geopend wanneer je de free spins modus activeert.

Speel Mythic Maiden gratis

Spelen

Ideal Klik hier en speel Mythic Maiden voor echt geld!

Gokkast opbouw en design

hoofdHet design van de Mythic Maiden gokkast zet een enge sfeer neer die overeenkomt met een horror verhaal. De setting van de achtergrond waarin je een stoffige donkere zolderkamer vol met rommel ziet is al eng genoeg. De morbide voorwerpen die als symbolen op de vijf rollen met 30 win lijnen te zien zijn voegen hier nog een extra dosis aan toen. Evenals de enge geluiden die je hoort op de soundtrack van de gokkast. Netent weet altijd exact de juiste sfeer neer te zetten in dit soort slots en dat is niet makkelijk want zoveel andere ontwikkelaars slagen hier niet zo goed in als Netent gokkasten. De vijf rollen van de online gokkast kunnen in beweging gezet worden met inzetten van af 30 cent per spin waardoor mensen met allerlei budgetten het spel kunnen spelen. Ook high rollers zullen zich aangetrokken voelen tot Mythic Maiden waar de inzet per spin verhoogd kan worden naar 150 euro per spin wanneer je dit zou willen.

Wild symbool met x3 multiplier

skullDe volle maan is het Wild symbool in Mythic Maiden. Als je goed kijkt dan zie je op het oppervlakte van de maan af en toe een afbeelding van een schedel verschijnen. Met het symbool kunnen alle andere symbolen in het spel vervangen worden om een winnende combinatie op een winlijn mogelijk te maken. Daarbij zullen de prijzen van de combinaties die je met behulp van een Wild symbool kunt maken ook nog eens verdrievoudigd worden door de 3x multiplier die actief is voor deze prijzen. Een symbool dat overigens niet vervangen kan worden door de Wild is het scatter symbool.

Free Spins en de Mythic Maiden kist

Het engste voorwerp dat op de donkere zolderkamer is gevonden moet de Mythic Maiden kist zijn. Deze kist gaat open wanneer je de free spins modus weet te activeren. Dit doe je door drie of meer scatter symbolen op de rollen van de gokkast te krijgen. Deze hoeven niet op een winlijn te staan, maar mogen op willekeurig plekken op de rollen staan. Drie of meer scatter symbolen belonen je met 10 tot 30 free spins. Tijdens deze gratis spins zal de kist aan de rechterzijde van je scherm opengaan en extra bonus features toekennen die tijdens de spins actief zullen zijn. Dit kan een multiplier zijn die op kan lopen tot 10x en/of 2 extra free spins.

Speel mee in het horror verhaal van de Mythic Maiden gokkast door deze gratis te spelen. Of klik de button onder de videoslot om nog meer spanning toe te voegen en voor echt geld te spelen.