Pacific Attack

pa-pilootWanneer wij Nederlanders denken aan de Tweede Wereldoorlog dan denken we aan de veldslagen en bombardementen die in Europa hebben plaatsgevonden. De strijd tussen de Duitsers aan de ene kant en een alliantie tussen de Amerikanen, Britten en Fransen aan de andere kant. Wat veel mensen vaak vergeten in Europa is dat er ook aan de andere kant van de wereld hevig gevochten werd boven de Stille Oceaan tussen de Amerikanen en de Japanners. Deze oceaan wordt in het Engels de Pacific Ocean genoemd en dit is het speelveld waarop de Pacific Attack gokkast wordt gespeeld. De Netent gokkast vertelt het verhaal van de gevechten tussen piloten in vliegtuigen boven de oceaan. De online iDeal gokkast heeft van alles te bieden. Van een free spins modus tot een bonusspel waar je een spelletje zeeslag mag spelen om leuke geldprijzen te winnen.

Speel Pacific Attack gratis

Momenteel kon de demo voor dit spel niet worden gevonden.
Toch spelen? Klik hier!

Ideal Klik hier en speel Pacific Attack voor echt geld!

Gokkast opbouw en design

pacific-attack symboolDe Pacific Attack gokkast gaat over de strijd tussen Amerikaanse en Japanse jachtvliegtuigpiloten in de Tweede Wereldoorlog. De achtergrond is de Stille Oceaan waar het strijdtoneel plaatsvindt. Symbolen op de vijf rollen met 15 win lijnen bestaan uit verschillende objecten die te maken hebben met de eerder beschreven strijd. Je ziet bijvoorbeeld de hoed van een officier uit de Amerikaanse luchtmacht, vliegtuigbommen, een parachutist die uit een brandend vliegtuig springt en een zeemijn. Het symbool van de piloot is een Wild waarmee je andere symbolen kunt vervangen. De symbolen van het jachtvliegtuig en de foto van de vriendin van de piloot kunnen niet vervangen worden met een wild symbool. Dit zijn namelijk respectievelijk het bonus en scatter symbool van het spel. Inzetten variëren van 15 cent tot 60 euro per spin.

Scatter symbool tot 30 free spins

Omdat we het Wild symbool van de piloot al even kort besproken hebben en hier eigenlijk niet veel meer over te vermelden is gaan we het gelijk over het scatter symbool hebben. Dit is de foto met de vriendin van de piloot. Drie of meer van deze symbolen op willekeurige plekken op het speelveld leveren je een prijs op waarbij de inzet waarmee je speelt met een multiplier wordt vermenigvuldigd en tot maximaal 30 free spins. Het minimaal aantal spins dat je krijgt is tien. Deze gratis spins zijn extra lucratief omdat de prijzen met een 3x multiplier zullen worden vermenigvuldigd.

Zeeslag Bonusspel

vliegtuigMet drie of meer bonus symbolen op de rollen wordt het bonusspel van de Pacific Attack gokkast geactiveerd. Hierin kan je een soort van zeeslag spelen waarbij je vakjes op een rooster moet selecteren die dan door een vliegtuig gebombardeerd worden. Raak je met een bom een verborgen schip dan verdien je hiermee een geldprijs. Aan het begin van het bonusspel kan je zelf kiezen hoeveel bommen je graag wilt gebruiken. Dit kunnen 2, 4 of 8 bommen zijn. Bedenk wel dat hoe meer bommen je kan gooien hoe lager de prijzen worden wanneer je met deze bommen een schip weet te raken.

Pacific Attack is een Netent gokkast die boordevol zit met speciale features en een interessant thema heeft. Probeer het spel gratis uit op deze pagina. Wanneer je voor echt geld in een iDeal casino wilt spelen dan klik je de button onder de slot.