Piggy Riches

Piggy RichesDe Piggy Riches gokkast heeft een beetje een cult status bereikt onder de Netent gokkasten. Deze online iDeal gokkast heeft een thema gebaseerd op varkens. Rijke varkens want het Piggy Riches echtpaar is overduidelijk stinkend rijk. Het zal dan ook wel dit thema mensen meer aanspreekt door het rijkdom aspect. Misschien denken zij dat als twee varkens zo rijk kunnen worden dat dit ook in het verschiet ligt voor jou als speler wanneer je deze videoslot speelt. De symbolen op de vijf rollen met 15 win lijnen zijn verschillende dingen die met geld en rijkdom te maken hebben. Voorbeelden zijn uitpuilende portemonnees, creditcards, goud en bont. Ook het Piggy Riches echtpaar zijn twee symbolen en dit zijn twee special features van het spel.

Speel Piggy Riches gratis

Ideal Klik hier en speel Piggy Riches voor echt geld!

Mr. Piggy Riches Wild symbool

Vrouw piggyDe mannelijke helft van het Piggy Riches echtpaar is het Wild symbool. Hiermee kunnen alle andere symbolen in het spel vervangen worden behalve het scatter symbool. Alle winnende combinaties die met behulp van een Wild symbool gemaakt kunnen worden zullen met een 3x multiplier worden vermenigvuldigd. Dit kan aardig hoog oplopen want de top prijs die met een winnende combinatie tijdens het basisspel is al een 2000 munten. De allerhoogste prijs die op de online gokkast met een enkele spin gewonnen kan worden bedraagt echter een immense 360.000 munten.

Lady Piggy Riches Scatter

De Lady Piggy Riches is het scatter symbool. Hiermee kunnen free spins gewonnen worden wanneer er drie of meer van deze symbolen ergens op de rollen komen te staan. Het symbool is echter ook gewoon een prijs waard waarbij de inzet waarmee je speelt met een multiplier wordt vermenigvuldigd. Twee symbolen op willekeurige plaatsen op de rollen ziet je inzet al verdubbeld worden. De multiplier kan zelfs oplopen tot 100x wanneer er vijf scatter symbolen op de rollen komen te staan. Een multiplier wordt overigens ook nog actief wanneer de free spins van start gaan. Voordat de free spins feature echter begint zal een apart scherm openen. Hierin kan het aantal free spins en de multiplier geselecteerd worden die je gaat spelen. Het maximale aantal free spins is 28 spins. De multiplier kan maximaal oplopen tot 6x de gewonnen prijs. Komt er gedurende de gratis spins een nieuw scatter symbool op de rollen te staan dan krijg je hiervoor steeds een nieuwe free spin erbij.

MoneyConclusie Netent gokkast Piggy Riches

De populariteit van de Piggy Riches gokkast is eigenlijk moeilijk te bepalen wanneer je de slot nog nooit gespeeld hebt. Er is geen sprake van de meest geweldige animaties en ook de speciale features die in het spel verwerkt zijn kunnen niet als heel speciaal beschouwd worden. Daarbij is het thema behoorlijk vreemd met stinkend rijke varkens in de hoofdrol. Wanneer je de online gokkast echter een keer gespeeld hebt dan begin je de populariteit beter te begrijpen. Er zijn namelijk hoge prijzen te winnen op de gokkast. Daar is het uiteindelijk toch allemaal om te doen wanneer je een videoslot in een online casino speelt. Verder kloppen alle details van de slot. Bijvoorbeeld het geluid van een oude rinkelende kassa aan de start van iedere spin.

X
spinia.png