Relic Raiders

Relic RaidersDe Relic Raiders gokkast is in iDeal casino‘s te vinden tussen de collectie Netent gokkasten. Het thema van de online gokkast is het beste te beschrijven als een film van Indiana Jones. Alhoewel deze claim niet door Netent wordt gemaakt zijn de gelijkenissen tussen het thema van de gokkast en de Indiana Jones films talrijk. Zelfs het logo van Relic Raiders heeft veel overeenkomsten met dat van de beroemde film. In de slot gaan een man en vrouw op zoek naar rijkdommen in een tombe die zij hebben ontdekt in de jungles van Zuid Amerika. Op deze missie staan hen talloze avonturen te wachten en ook jij als speler kan de nodige actie verwachten met het spelen van deze online iDeal gokkast.

Speel Relic Raiders gratis

Ideal Klik hier en speel Relic Raiders voor echt geld!

Gokkast opbouw en design

De opbouw van de Relic Raiders gokkast wijkt iets af van de standaard Netent gokkast. Zo zijn er bijvoorbeeld vier rijen symbolen op de vijf rollen van de slot te zien. Deze extra vijf symbolen in het spel zouden natuurlijk weinig nut hebben zonder ook extra win lijnen waarop je winnende combinaties met de symbolen kunt maken. De ontwikkelaars van de gokkast stellen je op dit punt niet teleur want je hebt maar liefst 50 win lijnen tot je beschikking in het spel. Deze zijn overigens door je zelf in te stellen. Je kan bijvoorbeeld met één enkele win lijn spelen waardoor een minimum inzet van 1 cent per spin mogelijk is. Je kansen om echt veel te winnen gaan hierdoor wel sterk achteruit natuurlijk. Je kunt dan ook beter met alle 50 win lijnen spelen. De maximale inzet per spin kan tot 100 euro verhoogd worden. Symbolen zijn onder andere een slang, een aap, een plattegrond en een vliegtuig.

Relic_raiders sjamanMedicijnman wild symbool

Het wild symbool, waarmee je andere symbolen kunt vervangen, is de medicijnman. Dit symbool kan voor ander symbolen spelen om winnende combinaties mogelijk te maken. Daarnaast is de medicijnman ook een prijs waard wanneer je een combinatie van drie of meer op een winlijn kunt maken.

Schatkist scatter free spins

De schatkist is het scatter symbool. Hiermee kunnen free spins gewonnen worden wanneer drie of meer van deze symbolen ergens op de rollen voorkomen. Hoeveel free spins dit zijn en welke multiplier actief zal zijn op de prijzen die je in deze feature wint wordt bepaald voordat de free spins beginnen. Aan het begin van de feature moet je namelijk een schatkist kiezen waarmee het aantal free spins en een multiplier van 1x tot 5x wordt bepaald. Tijdens de free spins krijg je steeds twee extra spins wanneer je twee schatkisten op de rollen krijgt.

Relic_raiders_monkeyRelic Mystery Wins en bonusspel

De laatste speciale feature die we nog moeten uitleggen in deze Relic Raiders gokkast review is het bonusspel en de daarmee samenhangende Relic Mystery Wins. Links naast het speelveld zie je namelijk vier rondes waar gouden munten in passen. Deze gouden munten kan je vinden tijdens het spelen van het bonusspel. Om dat spel te activeren moet je weer drie bonus symbolen op een win lijn zien te krijgen. Lukt het je om vier gouden munten te vinden in het bonusspel of spellen dan krijg je de Relic Mystery Win. Gespaarde munten worden tot 36 uur bewaard nadat je het spel voor het laatst gespeeld hebt.

X
spinia.png