Robin Hood

Robin HoodVan alle online gokkasten die met iDeal te spelen zijn worden de Netent gokkasten door veel mensen als de beste beschouwd. Deze online gokkasten hebben altijd een leuk thema, geweldige animaties en originele speciale features. De Robin Hood gokkast is dan ook geen uitzondering op deze regel. De officiële naam van deze gokkast is Robin Hood Shifting Riches. Het thema is gebaseerd op het verhaal van Robin Hood die stal van de rijken en gaf aan de armen. Dit maakt Shifting Riches tot een toepasselijke naam voor de videoslot. De naam sluit echter ook goed aan op één van de vele speciale features die in het spel verwerkt zijn. De Robin Hood slot van Netent maakt namelijk gebruik van de Shifting Reels feature waarbij prijzen met een multiplier tot 5x vermenigvuldigd kunnen worden. Meer over deze feature lees je verderop in deze review.

Speel Robin Hood gratis

Ideal Klik hier en speel Robin Hood voor echt geld!

Gokkast opbouw en animaties

Robin_hood tuckDe Robin Hood gokkast is opgebouwd uit vijf rollen met elk drie rijen symbolen. Om winnende combinaties met deze symbolen te maken heb je als speler 20 win lijnen tot je beschikking. Een spin kan gespeeld worden met een inzet van minimaal 20 cent. Deze inzet kan echter opgevoerd worden tot 100 euro per spin wanneer je voelt dat je een geluksdag hebt. De animaties van de online iDeal gokkast zijn van uitzonderlijke kwaliteit, zoals je inmiddels gewend bent van Net Entertainment gokkasten. Het symbool met de hoogste prijs is uiteraard Robin Hood. Echter ook zijn drie helpers komen als symbolen op de rollen voor en zijn respectievelijke prijzen waard. Deze drie helpers bestaan uit een met messen gewapende vrouw, een oersterke man met baard en de monnik die altijd met een groot glas bier te zien is. Daarnaast komt ook een ridder in dienst van de koning als symbool op de rollen voor. Het Robin Hood logo is het Wild symbool. Echter alle vijf de eerder beschreven symbolen kunnen in extra wild symbolen veranderen wanneer de free spins feature geactiveerd wordt.

Shifting Reels feature

Robin_hood marionDe meest lucratieve speciale feature van de Robin Hood gokkast is waarschijnlijk de Shifting Reels feature. Door deze speciale eigenschap van de gokkast zullen na iedere winnende combinatie de rollen een stap naar rechts bewegen waardoor er nieuwe symbolen op het speelveld komen te staan. Hierdoor heb je opnieuw de kans om een winnende combinatie met de symbolen te maken. Lukt je dit dan herhaalt het proces zich en verplaatsen de rollen opnieuw een plek naar rechts. Bovendien zal bij iedere opeenvolgende prijs ook de multiplier meter, die linksboven in beeld staat, hoger worden. De tweede winst op rij wordt bijvoorbeeld met een 2x multiplier vermenigvuldigd. Daarna verplaatst de multiplier meter naar 3x en als laatste wordt de hoogste stand van 5x bereikt.

Geldzakken sparen

Op alle vijf de rollen van de gokkast kunnen ook geldzak symbolen voorkomen. Wanneer dit gebeurt zal de geldzak naar beneden vallen in één van de schatkisten die onderaan iedere rol staan afgebeeld. Lukt het je om vier geldzakken in een schatkist te sparen dan wordt hiermee de free spins feature geactiveerd. Overigens veranderen geldzak symbolen in wild symbolen wanneer de rollen van plaats veranderen door de Shifting Reels feature. Wanneer je stopt met spelen dan worden gespaarde geldzakken voor een periode van een jaar in de schatkisten bewaard. Je kunt dus later terugkomen naar het spel en verder sparen om de free spins feature vrij te spelen.

Free Spins met extra wilds

Wanneer je de free spins feature hebt weten te activeren moet je op de schatkist klikken met de vier geldzakken om de waarde van de schatkist te laten zien. Deze is afhankelijk van de inzet per spin waarmee gespeeld werd op het moment dat de geldzakken in de schatkist zijn gespaard. Vervolgens wordt ook een extra wild symbool gekozen. Dit zal één van de vijf symbolen zijn van de hoofdpersonages in het spel. De free spins feature begint met 10 gratis spins. Je kan tijdens de feature echter extra free spins verdienen door free spins symbolen op de rollen te krijgen. Twee symbolen op de rollen 3, 4 of 5 geven je vijf extra gratis spins. Drie van deze symbolen belonen je zelfs met 10 extra free spins.

Speel de Robin Hood gokkast gratis op deze pagina. Wanneer je graag voor echt geld wilt spelen in een iDeal casino dan klik je de button onder de videoslot.

X
spinia.png