Scarface

Met zijn onvergetelijke rol, maakte Hollywood legende Al Pacino, de fictieve maffiabaas Tony Montana onvergetelijk in de film Scarface. Maar nu is er ook een Scarface video slot van Net Entertainment. Een film over een van de meest meedogenloze gangsters uit de geschiedenis. Ijskoud,  zonder enige vorm van gevoel, maakt hij zijn weg naar de top van het cocaïne rijk.

Speel Scarface gratis

Momenteel kon de demo voor dit spel niet worden gevonden.
Toch spelen? Klik hier!

Ideal Klik hier en speel Scarface voor echt geld!

ScarfaceGokautomaat van Netent

Het was een kwestie van tijd dat er een gokkast zou verschijnen die op deze schurken film was gebaseerd. Net Entertainment heeft ,onder licentie van Universal Studios ©, het voor elkaar gekregen om een Scarface gokmachine te maken waarbij je speelt met dezelfde spannende acties als in de film. In de gokkast zijn originele filmfragmenten geïntegreerd.

Prachtige graphics en geluidseffecten.

De graphics en de geluidseffecten zijn authentiek en dynamisch en passen heel goed bij het thema en benadrukken de wens van NetEnt, om spelers een unieke spelervaring te bieden. Alleen het intro van dit slot begint al furieus en laat verschillende scènes uit de film Scarface zien. Draai je een  winnende combinatie, dan spuit het bloed met visuele impact op de rollen.

Symbol_Op de rollen

Op de rollen kom je Tony Montana zelf natuurlijk tegen en veel van zijn maffia collega’s en tegenstanders, waaronder;  Manny, Elvira, Alejandro Sosa en Frank Lopez. Ook komen er een aantal Maffia iconen op de rollen voor zoals contant geld, wapens en kettingzagen, en de gebruikelijke symbolen zoals A, K, Q, J en 10.

Stap in de voetsporen van Toni Montana

In de scarface gokkast is het mogelijk om je uren onder te dompelen in de brute, opwindende wereld van de Cosa Nostra. Macht, geld en vrouwen, dit was waar Toni Montana van leefde. Het is nu aan jou om hetzelfde te gaan doen en Scarface te volgen. Echter, ga jij dit ,in tegenstelling tot Toni, helemaal legaal doen en krijg je ook wat je verdient. Met behulp van gratis spins, wild symbolen en een bonus spel kan je veel geld winnen.

Symbol_elviraHoe Scarface spelen?

Om te kunnen winnen bij deze gokkast, heb je identieke symbolen nodig die worden gecombineerd in overeenstemming met de regels van de gokkast. Er zijn 2 symbolen nodig om tot een winnende combinatie te komen. De foto’s van de personen uit de film hebben de hoogste waarde. Winnende combinatie zijn te maken van links naar rechts op een winnende lijn.

Interessante functies

Functies

  • Skill Stop functie

NetEnt biedt  een Skill Stop functie. Deze functie biedt de mogelijkheid om de rollen te stoppen door te klikken op de spin-knop. Dit helpt je om nog gemakkelijker een winnende combinatie te verkrijgen of om een bonusronde te activeren.

  •  Automatisch draaien

Een andere interessante functie is de mogelijkheid om  vooraf een bepaald aantal spins automatisch te laten afspelen. Hiervoor moet je eerst de muntwaarde instellen en daarna op automatisch afspelen drukken waarna je het aantal spins kunt invoeren. Het is een zeer eenvoudig te functie die kan worden gebruikt om het spel te vergemakkelijken.

  • Stacked wilds

Bijzonder in deze gokkast zijn de gestapelde wild symbolen. Deze stacked wilds komen voor als personen. Verschijnt  Stacked Wild Manny op rol 2 dan worden stenen naar beneden gedrukt en kunnen er nieuwe winnende combinaties ontstaan. Verschijnt de Stacked Wild Elvira op rol 4, dan worden 15 gratis spins geactiveerd. De Stacked Wild Tonny op de rol 3 activeert de bloedige bonusronde, waarin tot 8000 munten kan worden gewonnen.

Symbol_frankBonus Game

Lukt het je om het bousspel te activeren door een Stacked Wild op rol 3 te krijgen, dan moet je proberen om zoveel mogelijk vijanden neer te halen. Hierbij moet je richten op een bepaald hokje of meerdere hokjes.  Wanneer er een vijand verschijnt naast Tony, dan is het bonusspel voorbij.

Inzetten

De munt waarden in Scarface liggen tussen 0,01 en 0,5. Er zijn 20 vaste winlijnen, dus het is niet mogelijk om zelf het aantal lijnen in dit spel aan te kunnen passen. De maximale inzet die je kunt plaatsen bij dit spel is 100,00 euro. De minimale inzet is 0,20 eurocent. Deze brede waaier aan inzetmogelijkheden zorgt ervoor dat Scarface geschikt is voor spelers met zeer budgetten. Winsten worden verdeeld volgens de uitbetaling tabel en de jackpot kan oplopen tot een 10.000 euro.

 

 

 

Wat is je leeftijd?

age