Secrets of Horus

sh_anubisDe Secrets of Horus gokkast is opnieuw een slot met een thema dat gebaseerd is op de beschaving en cultuur van de oude Egyptenaren. Dit lijkt een welkom onderwerp te zijn voor een slot thema want meerder ontwikkelaars hebben dit als onderwerp gebruikt voor online iDeal gokkasten. Dit is de versie van Netent en zoals we inmiddels zijn komen te verwachten van de Zweedse ontwikkelaar is het weer een spel van top kwaliteit. Secrets of Horus is een wat oudere online Netent gokkast. Dit kan je onder andere zien aan de mogelijkheid om de winlijnen in te stellen. Ook zijn de instellingen iets anders ingedeeld dan bij de nieuwere gokkasten het geval is. Toch is het spel nog altijd één van de betere gokkasten met een Egyptisch thema. Het is gebaseerd op de hemelgod Horus die in het oude Egypte aanbeden werd. In die tijd werd aangenomen dat nieuwe farao’s reïncarnaties waren van de god Horus.

Speel Secrets of Horus direct gratis

Momenteel kon de demo voor dit spel niet worden gevonden.
Toch spelen? Klik hier!

Ideal card Spelen voor geld en stort met iDeal

Gokkast opbouw en design

De opbouw van de Secrets of Horus gokkast is vrij standaard. De slot is opgebouwd uit vijf rollen waarop drie rijen symbolen staan afgebeeld. Het aantal win lijnen kan je zelf instellen. Maximaal kan je van 20 win lijnen gebruikmaken. Met dit maximale aantal is het mogelijk om met een inzet van 40 euro per spin te spelen. Zet je de muntwaarde zo laag mogelijk dan kan ook met 1 cent per spin gespeeld worden. De symbolen waarmee je winnende combinaties kunt maken en prijzen winnen zijn een mix van verschillende hiëroglyfen tekens en andere dingen die met de beschaving in het oude Egypte te maken hebben. Zo zie je bijvoorbeeld ook een papyrus rol, een gouden ring en het oog sh_symboolvan Horus op de rollen voorbijkomen. Daarnaast is er ook nog het symbool van de mestkever en Horus zelf. Dit is een man met het hoofd van een valk.

Horus Wild symbool

Horus de hemelgod is een man met het hoofd van een valk. Het is dus eigenlijk een half mens half vogel. Het symbool van Horus fungeert in Secrets of Horus als het Wild symbool. Hiermee kan je andere symbolen vervangen, behalve de scatter, om winnende combinaties mogelijk te maken. Wat het symbool vooral interessant maakt is het feit dat prijzen die je met behulp van een wild wint zullen worden verdubbeld door een 2x multiplier.

Free spins feature

sh_scatterNog winstgevender wordt het spel wanneer je de free spins feature weet te activeren. Dit kan je doen door drie of meer symbolen van de mestkever op de rollen te krijgen. Dit is namelijk het scatter symbool van het spel. Krijg je drie van deze scatter symbolen op willekeurige plaatsen op de rollen dan win je hiermee 15 free spins. Daarbij worden de prijzen die je tijdens deze spins wint ook nog eens vermenigvuldigd met een 3x multiplier. Dit kan de winst snel op laten lopen gedurende deze feature.

Speel op deze pagina de Secrets of Horus gokkast gratis om het spel uit te proberen. Wil je deze NetEnt gokkast liever voor echt geld spelen dan klik je de button onder de videoslot.