Silent Run

Silent RunDe online iDeal gokkasten van Netent zijn altijd van spannende thema’s, mooie animaties en originele speciale features voorzien. Het thema van de Silent Run gokkast is het leven in een onderzeeboot in oorlogstijd. Vooral in de tweede wereldoorlog hebben deze onderwaterschepen een iconische status gekregen. Doordat zij onzichtbaar zijn onder water konden de onderzeeboten schepen tot dichtbij naderen zonder dat iemand dit doorhad. Als bemanningslid van een onderzeeboot had je eigenlijk alleen maar te vrezen van andere onderzeeboten en onderwaterbommen. De enige manier om een onderzeeboot op te merken was namelijk via een echo radar. Deze radar speelt dan ook een rol in de twee speciale features van deze slot. Het onderwerp van onderzeeboten maakt in ieder geval een spannende verhaallijn die op de Netent gokkast wordt ondersteund met geweldige animaties en een even spannende soundtrack.

Speel Silent Run gratis

Momenteel kon de demo voor dit spel niet worden gevonden.
Toch spelen? Klik hier!

Ideal Klik hier en speel Silent Run voor echt geld!

Gokkast opbouw en animaties

MijnenDe naam Silent Run van deze gokkast is natuurlijk gebaseerd op de manier waarop onderzeeboten oorlogsschepen stil konden benaderen om hen vervolgens te verrassen met het afvuren van een torpedo. Op het moment dat dit werd opgemerkt door de bemanningsleden van het oorlogsschip was het eigenlijk al te laat. De symbolen op de vijf rollen met 25 win lijnen zijn onder andere onderzeeboten, oorlogsschepen, torpedo’s en twee verschillende onderwaterbommen. De lagere prijzen van het spel worden gewonnen met de bekende speelkaartsymbolen. Doordat de muntwaarde ingesteld kan worden van 1 cent tot 50 cent is de minimum inzet per spin 25 cent en dit kan je laten oplopen tot 125 euro per spin. De achtergrond van de slot is een onderwaterwereld waarmee wordt aangegeven dat jij als speler in de onderzeeboot zit terwijl de verhaallijn zich afspeelt. Dit wordt ook duidelijk bij het bonusspel waarin jij torpedo’s mag afvuren op schepen. In dit spel zijn zeer grote prijzen te winnen.

Wild symbolen en Echo Wilds

De Silent Run gokkast heeft twee verschillende soorten wild symbolen. Er is de normale wild die op alle rollen van de slot kunnen komen te staan. Dit is een rood zwaailicht waarmee alarm wordt geslagen aan boord van de onderzeeboot. De tweede wild is de bijzondere echo wild. Dit is een rood radar symbool dat alleen op de middelste rol van de gokkast voorkomt. Komt er een echo wild op de middelste rol te staan dan zal de radar de omringende symbolen scannen of er wild symbolen in de omgeving verborgen zijn. Hierbij kunnen tot drie extra wild symbolen op de rollen komen te staan.

RaketEcho bonus symbool

Het groene radar symbool is de echo wild die we in de paragraaf hierboven hebben beschreven. Op de middelste rol van de Silent Run gokkast komt echter ook een rood radar symbool voor. Wanneer dit symbool in beeld komt te staan zal het bonusspel geactiveerd gaan worden. Voordat dit echter gebeurt zal de radar eerst met sonarsignalen het speelveld afspeuren naar verborgen torpedo’s. Hierbij kunnen tussen de twee en vijf torpedo’s gevonden worden. Dit aantal is belangrijk want het zijn de torpedo’s die je gaat afvuren in het bonusspel.

Silent Run bonusspel

In het Silent Run bonusspel is het de bedoeling dat je met het afvuren van de eerder verzamelde torpedo’s schepen tot zinken gaat brengen. Het aantal torpedo’s is van groot belang want iedere opeenvolgende torpedo zal een hogere multiplier actief zijn. Deze kan oplopen tot maar liefst een 5x multiplier mits er vijf torpedo’s afgevuurd kunnen worden. Wanneer je weet dat één van de schepen een waarde van 25.000 munten heeft wanneer deze tot zinken gebracht wordt dan toont een snelle rekensom aan dat je hiermee 125.000 munten kunt winnen wanneer dit schip op het juiste moment tot zinken wordt gebracht.

Speel de geweldige Silent Run gokkast van Netent gratis op deze pagina. Voor geld spelen kan natuurlijk ook. Hiervoor klik je de button onder de slot die je naar een online casino met iDeal zal brengen.