Simsalabim

SimsalabimFans van goochelen kennen verschillende spreuken die een goochelaar gebruikt wanneer een truc het moment supreme nadert. Bekende voorbeelden hiervan zijn abracadabra en hocus pocus. Veel goochelaars gebruiken echter ook de spreuk Simsalabim. Met deze introductie zal het inmiddels wel duidelijk zijn dat het thema van de Simsalabim gokkast magie en goochelen is. Net zoals een goede goochelshow zit ook deze online iDeal gokkast vol met verrassende effecten. Aan speciale features is dan ook zeker geen tekort wanneer je besluit deze Netent gokkast te spelen. Je kunt onder andere wild symbolen, free spins en zelfs een bonusspel verwachten. Al deze features zorgen ervoor dat je leuke prijzen kunt winnen. Door zelf de juiste magie uit te voeren in de show tover je een flink aantal punten bovenop je balans bij het online casino.

Speel Simsalabim gratis

Momenteel kon de demo voor dit spel niet worden gevonden.
Toch spelen? Klik hier!

Ideal Klik hier en speel Simsalabim voor echt geld!

Gokkast opbouw en design

DuifDe Simsalabim gokkast heeft een standaard opbouw van vijf rollen met 20 win lijnen. Op iedere afzonderlijke rol van de slot staan drie symbolen afgebeeld. De achtergrond van het spel is een toneel waar de goochelaar zijn goochelshow gaat geven. De symbolen zijn allemaal objecten die een goochelaar tijdens een show zou kunnen gebruiken. Om te beginnen zijn er de lagere symbolen die bestaan uit de bekende kaartsymbolen. Daarnaast zijn er ook speelkaarten, een vogel in een kooi, een kist die met kettingen is afgesloten en een hoge hoed met een toverstaf. De symbolen met een speciale functie zijn een magische kubus, een hypnotist en een konijn met een hoge hoed.

Hypnotist wild symbool

De goochelaar die je probeert te hypnotiseren is het wild symbool in Simsalabim. Hiermee kan je andere symbolen vervangen, behalve de scatter en bonus symbolen die een speciale functie in het spel hebben. Daarbij is het Wild symbool ook een prijs waard wanneer je twee of meer van deze symbolen op een winlijn kunt krijgen.

Magische kubus free spins

De magische kubus is het scatter symbool. Deze symbolen zijn niet onderhevig aan win lijnen. Je kunt dus kubussen op iedere willekeurige plek op het speelveld krijgen en je wint hiermee een prijs. Dat is wanneer je tenminste twee symbolen van deze soort op de rollen ziet staan. Bij drie of meer symbolen krijg je naast de prijs in munten ook een aantal free spins. Het minimale aantal is 10 free spins en dit kan oplopen tot 30 spins zonder inzet wanneer je vijf scatter symbolen op de rollen weet te krijgen. Prijzen tijdens de free spins feature worden maal drie uitbetaald.

HoedKonijn uit hoge hoed bonusspel

Veel goochelaars hebben in hun show een act zitten waarbij zij een konijn uit een hoge hoed toveren. Op de Simsalabim gokkast komt een symbool voor waarbij een konijn zelf een hoge hoed draagt. Drie of meer van deze symbolen op aansluitende rollen van links naar rechts activeren het bonusspel. Tijdens dit spel zie je 12 hoge hoeden voor je staan. De bedoeling is dat je een hoed kiest en deze aantikt. Komt er een konijn uit de hoe dan win je een geldprijs. Is de hoed leeg dan is het bonusspel afgelopen.

Je kunt Simsalabim gratis op deze pagina uitproberen. Wanneer je er klaar voor bent klik je de button onder de slot om voor echt geld te spelen.