South Park

South ParkWanneer je op zoek bent naar een vermakelijke iDeal online gokkast dan is de South Park gokkast van Netent zeker een aanrader. Om echt van deze slot te kunnen genieten moet je echter wel een fan van de serie zijn want de humor is misschien niet voor iedereen weggelegd. Alle bekende personages uit de tekenfilmserie voor volwassenen komen als symbolen in het spel voor. De hoofdrol is natuurlijk weggelegd voor de vier vrienden Stan, Kyle, Kenny en Cartman. Deze vier hebben ook elk een eigen bonus feature in het spel. Speciale features is iets waaraan deze gokkast met vijf rollen en 25 win lijnen absoluut geen gebrek aan heeft. Deze features en de geweldige South Park humor die in de slot verwerkt zijn maken het tot een spel dat bomvol zit met actie. De gokkast die in samenwerking met de makers van South Park is gemaakt is zelfs zo populair dat Netent al een tweede deel van de videoslot heeft uitgebracht met de naam South Park Reel Chaos. In deze review hebben we het echter over het eerste deel van de zeer populaire serie.

Speel South Park gratis

Ideal Klik hier en speel South Park voor echt geld!

South Park vier bonus features

Om alle speciale features van de South Park gokkast in deze review te beschrijven wordt een moeilijke taak. Toch gaan we het proberen. Om te beginnen zijn er namelijk vier verschillende bonus features waarin steeds een ander South Park personage centraal staat. De features worden geactiveerd door twee bonus symbolen op de rollen 3 en 4 Stanvan de slot te krijgen. Hierna moet er ook nog een extra bonus symbool op de vijfde rol van de slot komen te staan. Dit laatste bonussymbool geeft aan welk bonusspel gespeeld gaat worden.

Stan Bonus Spins

Als eerste zijn er de Stan bonus spins. In deze bonus feature wordt meteen de bizarre komedie van South Park duidelijk. Tijdens de spins zal Stan namelijk om Wendy overgeven waardoor Sticky Wilds ontstaan die voor een aantal spins blijven steken op de rollen. De feature begint met een Sticky Wild op de middelste rol die twee spins zal blijven staan.

Kyle Bonus Spins

De Kyle Bonus Spins bestaan uit 10 free spins. Wanneer tijdens deze gratis spins de baby Ike op de laatste vijfde rol van de slot komt te staan dan zal Kyle de baby een schop geven waardoor deze op één van de vijf prijzen onder iedere rol terecht zal komen. Deze prijzen kunnen een 2x multiplier, 10x multiplier, 50 munten, 500 munten of 3 extra free spins zijn.

Kenny Bonusspel

KennyKenny is één van de meest populaire karakters uit South Park. Iedere fan van de serie kent de beroemde uitspraak “Oh my god, they killed Kenny” wel uit de serie. Dit karakter wordt namelijk bijna iedere aflevering wel vermoord. Ook in het Kenny bonusspel ziet het er niet goed uit voor de mompelende puber. Gelukkig heeft Kenny drie levens om zoveel mogelijk prijzen voor je bijeen te sparen.

Cartman Bonusspel

Het populairste karakter uit South Park is zonder twijfel Cartman. In het Cartman bonusspel kunnen dan ook de grootste prijzen gewonnen worden. In dit spel gaat Cartman op zoek naar hippies die in de struiken verborgen zijn. Vermeden moet echter worden om de politieman in de struiken te vinden want dit eindigt het bonusspel. Het is mogelijk om in dit spel tot maar liefst 5000 keer de inzet waarmee je speelt te winnen.

Wild mini features

Naast deze overvloed aan bonus features zijn er ook nog verschillende mini features die voor extra wild symbolen in het spel kunnen zorgen. Dit zijn onder andere de Terrance and Phillip feature, de Mr Hankey mini feature en de Cartman Mini feature. Deze kunnen geheel willekeurig geactiveerd worden tijdens het spelen van het basisspel.

Geen aantal woorden en geen enkele review doet eer aan de South Park gokkast van Netent. Het beste kan je daarom gewoon het spel zelf ervaren door het hier gratis te spelen. Wanneer je voor geld wilt spelen dan klik je de button onder de slot die je naar een online iDeal casino zal brengen.

X
spinia.png