Spellcast

SpellcastDe Spellcast gokkast is een wat ouder spel in de collectie Netent gokkasten. Deze online gokkast iDeal heeft als onderwerp zwarte magie. In het bijzonder een heks en een tovenaar die met elkaar de strijd aangaan. Aan de zijkanten van het speelveld zie je de twee hoofdrolspelers van het spel in het groot afgebeeld. De tovenaar en heks komen echter ook als symbolen op de rollen van de gokkast voor. Zoals je van  Netent gewend bent zijn er weer de nodige speciale features aan het spel toegevoegd die je kansen op het winnen van grote prijzen sterk vergroten. Omdat dit één van de oudere Netent gokkasten is hebben de Wild en Scatter symbolen een dubbele functie. Deze vervullen namelijk een speciale feature en zijn ook een prijs waard als symbool. Beide symbolen zijn al een prijs waard bij een combinatie van twee of meer symbolen. Dit zien we wel vaker bij de oudere gokkasten van de Zweedse ontwikkelaar.

Speel Spellcast gratis

Ideal Klik hier en speel Spellcast voor echt geld!

Gokkast opbouw en design

De animaties van de Spellcast gokkast zijn misschien niet van het niveau dat we gewend zijn van de nieuwste Netent gokkasten. Toch zijn de animaties wel mooi te noemen en zorgen deze samen met de geluidseffecten voor de juiste spannende sfeer die past bij de verhaallijn van het spel. Een leuk effect is bijvoorbeeld de kwade lach van de tovenaar die je regelmatig kunt horen wanneer je het spel speelt. De opbouw van de gokkast is standaard. Drie rijen symbolen op vijf rollen en 20 win lijnen om je winnende combinaties op te maken. Symbolen die in het spel voorkomen zijn onder andere een de toverstaf van de tovenaar, een boek met spreuken, een toverdrankje, de heks die in een ketel staat te roeren en een kasteel waar een heks op een bezemsteel uit komt vliegen.

Tovenaar Wild symbool

Het symbool van de tovenaar is een wild. Dit betekent dat je het symbool kunt gebruiken om combinaties van andere symbolen aan te vullen. Het enige symbool dat niet met een wild vervangen kan worden is de scatter. Kan je een winnende combinatie met behulp van een wild symbool maken dan zullen de prijzen ook worden verdubbeld. Naast de speciale functie die het wild symbool kan vervullen is de tovenaar ook een prijs waard wanneer je twee of meer van deze symbolen op een winlijn weet te krijgen. Het enige symbool dat een hogere prijs waard is in Spellcast is wederom het scatter symbool.

Kristallen bol scatter free spins

Het scatter symbool van de Spellcast gokkast is een kristallen bol. Een prettige eigenschap van dit symbool is dat deze niet perse op een win lijn hoeft te staan. Scatter symbolen tellen als een combinatie op iedere positie op de rollen. Twee of meer van de kristallen bol symbolen zijn een prijs waard waarbij de inzet waarmee je speelt met een 2x multiplier wordt vermenigvuldigd. Deze multiplier kan oplopen tot 500x wanneer je vijf symbolen bij elkaar weet te verzamelen. Bij drie of meer scatter symbolen wordt je naast de multiplier prijs ook nog eens beloond met 15 free spins waarbij alle prijzen met een 3x multiplier worden uitbetaald.

X
spinia.png