Subtopia

SubtopiaAls thema voor online gokkasten iDeal worden vaak onderwerpen gebruikt waaraan een bepaald mysterie zit. Zo zijn er verschillende gokkasten online te vinden die gebaseerd zijn op het verhaal van de verloren stad Atlantis. Ook voor de Subtopia gokkast hebben de ontwikkelaars van Netent gekozen voor een gezonken en verloren stad. Deze keer wordt echter niet duidelijk gezegd dat het om Atlantis gaat, maar de overeenkomsten zijn talrijk. Het verhaal vertelt de avonturen van een groep personen die in een onderzeeboot op zoek gaat naar een verloren stad onder water. Het speelveld van de gokkast is afgebeeld in een raam van de onderzeeboot en wanneer je door de rollen heen kijkt dan kan je de stad zien die de groep gevonden heeft. Het spel heeft verschillende speciale features, waaronder en wild symbol, free spins en een multiplier meter die zowel in het basisspel als gedurende de free spins actief is.

Speel Subtopia gratis

Ideal Klik hier en speel Subtopia voor echt geld!

Gokkast opbouw en design

GeographistWat betreft de opbouw van de Subtopia gokkast is het allemaal vrij standaard. Zo zijn er vijf rollen waarop drie symbolen zijn afgebeeld. Tijdens het spelen heb je 20 win lijnen tot je beschikking om winnende combinaties met de symbolen op te maken. De animaties zijn weer van top kwaliteit. Dit zijn we inmiddels gewend van Netent gokkasten, maar het blijft toch een genot om elke keer weer te zien hoe mooie animaties een online gokkast leuker maken om te spelen. Als symbolen zie je op de rollen de verschillende personen die het team opmaken. Zo is er bijvoorbeeld een vrouw met paarse haren die de monteur aan boord is, een man met een grote snor als duiker, een slimme blonde vrouw met een stapel boeken in haar armen, de kapitein van de onderzeeboot en een mannelijke wetenschapper met slordig haar.

Wild symbool

Het wild symbool voor deze online Netent gokkast is een gouden beeldje dat is gevonden in de onderwater stad. Met het symbool kunnen andere symbolen vervangen worden om winnende combinaties mogelijk te maken. Enkel het scatter symbool kan niet vervangen worden met een wild.

Multiplier meter

CaptainRechtsonder in beeld zie je ook een multiplier meter afgebeeld staan. Tijdens het basisspel geeft deze een multiplier aan van 1x tot en met 5x. Op willekeurige momenten zal de multiplier meter verschuiven en kunnen de prijzen die gewonnen worden dus een stuk hoger uitvallen. Tijdens de free spins modus veranderen de cijfers van de multiplier en ook de functie van de meter.

Free Spins met multiplier

De free spins modus van Subtopia kan geactiveerd worden wanneer je drie of meer kompas symbolen ergens op de rollen van de gokkast weet te krijgen. Op dit moment krijg je een ongelimiteerd aantal free spins. Wanneer de free spins modus eindigt is afhankelijk van de multiplier meter. Deze geeft namelijk gedurende deze modus een 2x, 4x en 6x multiplier aan. Ieder spin zullen de prijzen dus met minimaal een 2x multiplier vermenigvuldigd worden. De meter heeft echter ook nog een vierde vak. Hierop staat een doodskop afgebeeld. Wanneer de meter hierop stil komt te staan dan betekent dit het einde van de free spins modus.

Probeer de Subtopia gokkast hier gratis uit en klik de button onder de slot wanneer je voor echt geld wilt spelen.

X
spinia.png