Super 80s

Super 80sWanneer je bent opgegroeid in de jaren tachtig dan zal je zeker de Super 80s gokkast van Netent kunnen waarderen. Deze online gokkast iDeal roept namelijk allerlei nostalgische gevoelens op want alles van het spel staat in het teken van de jaren tachtig. Dit waren de jaren van disco muziek, skateboarden en Miami Vice. De look en het design van de gokkast doen sterk denken aan deze succesvolle serie uit de jaren tachtig. De gokkast maakt deel uit van een serie spellen waarmee Netent de spelers van een bepaald generatie aan wil spreken. Zo is er bijvoorbeeld ook de Super 70s gokkast in de collectie van Netent casino’s te vinden. De symbolen en soundtrack van deze gokkasten brengen je terug naar de jaren van je jeugd en dit spreek veel mensen aan. Zeker wanneer er ook nog de mogelijkheid is om leuke prijzen te winnen met het spelen op de videoslot.

Speel Super 80s gratis

Momenteel kon de demo voor dit spel niet worden gevonden.
Toch spelen? Klik hier!

Ideal Klik hier en speel Super 80s voor echt geld!

Gokkast opbouw en design

De Super 80s gokkast is voorzien van vijf rollen waarop vier rijen symbolen staan. Dit aantal rijen symbolen wijkt af van de standaard drie rijen die we van de meeste online gokkasten gewend zijn. Het aantal win lijnen die je tot je beschikking hebt om symbolen van links naar rechts met elkaar te verbinden is een respectabele 40 win lijnen. De symbolen die in het spel voorkomen zijn natuurlijk allemaal items uit de jaren tachtig. Zo zie je onder andere pumps, een skateboard, walkman, joystick, mobiele telefoon en een snelle auto uit het tijdperk. Deze symbolen zorgen er samen met de soundtrack van disco muziek voor nostalgische gevoelens die je terugbrengen naar de jaren van je jeugd.

80’s Wild symbool

Het Wild symbool voor de gokkast Super 80s is het woord 80’s Wild in neon letters. Deze symbolen komen stacked op de rollen voor waardoor je regelmatig meerdere wild symbolen op de rollen kunt zien verschijnen. Hiermee worden uiteraard je kansen om prijzen te winnen vergroot. Daarnaast is het symbool ook een prijs waard wanneer je drie of meer van de symbolen op een actieve win lijn weet te krijgen.

Disco free spins

De soundtrack van disco muziek die je te horen krijgt tijdens het spelen op de Super 80s gokkast geeft je al het gevoel om te gaan dansen. Wanneer echter de free spins modus begint dan wordt deze neiging alleen maar groter. De free spins worden geactiveerd door drie of meer scatter symbolen op de rollen van de online gokkast te krijgen. Dit is het symbool van een disco vrouw met daaronder het woord Scatter geschreven. Wanneer dit gebeurt tijdens het spelen dan win je 5 gratis spins en tijdens de spins zullen alle prijzen worden verdubbeld. Het is ook mogelijk om extra free spins bij te winnen door opnieuw drie of meer disco meisjes op de rollen van de videoslot te krijgen.

De Super 80s gokkast geeft nostalgische gevoelens voor spelers die in dit tijdperk zijn opgegroeid. Dit kan je zelf ervaren door de slot hier gratis te spelen. Combineer je nostalgische gevoelens liever met het winnen van geld dan klik je de button speel voor echt geld onder de gokkast.