Super Lucky Frog

Super Lucky FrogDe meeste mensen spelen op online gokkasten iDeal om geld te winnen natuurlijk. Toch is het ook leuk om jezelf nog een beetje te vermaken terwijl je speelt. In plaats van saai naar de spinnende rollen te kijken om te zien of er winnende combinaties op een winlijn voorkomen kan je ook een prettig gevoel krijgen tijdens het spelen. Netent gokkasten zijn hier meestal wel goed in. Deze geven je top vermaak terwijl je voor echt geld speelt. De Super Lucky Frog gokkast is bijvoorbeeld een spel dat zeer vermakelijk is om te spelen. De verhaallijn van de videoslot speelt zich af aan het water en de verschillende animaties en geluidseffecten geven je een lekker ontspannen gevoel. In het spel is uiteraard een grote rol weggelegd voor het kikker symbool. Deze Super Lucky Frog is namelijk de sleutel voor het winnen van de drie progressieve jackpotten van deze online gokkast.

Speel Super Lucky Frog gratis

Ideal Klik hier en speel Super Lucky Frog voor echt geld!

Gokkast opbouw en design

ButterflyDe Super Lucky Frog gokkast is opgebouwd uit vijf rollen met drie rijen symbolen. Om winnende combinaties met de symbolen te maken heb je 25 win lijnen tot je beschikking. De achtergrond van de slot is een klein meertje in een bos. Dit is het woongebied van de super gelukkige kikker. Waarschijnlijk gaat het hier om een sprookjesbos want de symbolen die op de rollen van de gokkast voorkomen zijn voor het grootste deel fantasie. De lagere symbolen van een slak, paddenstoel, eekhoorn en lieveheersbeestje kan je nog in ieder bos tegenkomen. Echter de trol, eenhoorn, fee, elf en een kikker met een kroon op zijn kop is overduidelijk een resultaat van de fantasie van de Netent ontwikkelaars.

Elf Wild symbool

De elf is het Wild symbool in Super Lucky Frog. Hiermee kunnen andere symbolen in het spel vervangen worden, behalve de scatter en het bonus symbool. Daarnaast is de Wild ook één van de hoogste prijzen die je kunt winnen. Twee elf symbolen op een winlijn kan je al een leuke prijs opleveren.

FairyHet fee symbool tot 30 free spins

Het scatter symbool voor deze online gokkast is de fee. Het kleine gevleugelde meisje levert al een prijs op vanaf twee symbolen. Deze hoeven niet op een win lijn te staan om een prijs uitgekeerd te krijgen. Daarbij krijg je bij drie of meer symbolen ook nog eens 10, 20 of 30 free spins cadeau. Tijdens deze free spin bonus zullen prijzen verdrievoudigd worden door de 3x multiplier die actief is in deze feature.

Super Lucky Frog bonusspel

Waarschijnlijk de grootste aantrekkingskracht van de Super Lucky Frog gokkast voor spelers is de mogelijkheid om drie progressieve jackpotten te winnen. Deze hebben heel toepasselijk de namen Lucky, Super en Froggy. Boven in beeld kan je ten alle tijden zien welke bedragen met deze jackpotten kunnen worden uitgekeerd. Om een jackpot te winnen moet men echter wel eerst het bonusspel activeren. Dit doe je op deze online gokkast door drie of meer Super Lucky Frog bonussymbolen op een winlijn te krijgen. Vervolgens moet er aan een rad gedraaid worden waarbij je de mogelijkheid hebt om één van de jackpotten te winnen.

Je kunt Super Lucky Frog hier gratis spelen. Wanneer je voor echt geld wilt spelen dan klik je de button onder de gokkast.

X
spinia.png