Tales of Krakow

Tales of KrakowOnline gokkasten met iDeal zijn vaak gebaseerd op oude culturen en specifieke regio’s van de wereld. Zo zijn er bijvoorbeeld meerdere slots gebaseerd op de oude Egyptenaren of de indianen culturen uit Zuid Amerika. Voor het thema van de Tales of Krakow gokkast hebben de ontwikkelaars van Netent het iets dichter bij huis gezocht. Deze slot is namelijk gebaseerd op de cultuur van de stad Krakau in Polen. Deze oude hoofdstad van het land heeft een zeer oude cultuur waaruit legendes en verhalen zijn ontstaan. De verhaallijn van de online gokkast vertelt een verhaal van ridders, kastelen en de legende van een draak die een grot vol met gouden munten bewaakt. Wanneer je de eeuwenoude stad in Polen weleens bezocht hebt dan zal je kunnen beamen dat er ontzettend veel kastelen en andere oude gebouwen nog altijd in de stad staan. Dit is de setting voor het Tales of Krakow spel van Net Entertainment.

Speel Tales of Krakow gratis

Ideal Klik hier en speel Tales of Krakow voor echt geld!

Gokkast opbouw en soorten symbolen

Over de opbouw van deze online gokkast kunnen we kort zijn. Dit is namelijk de standaard vijf rollen met elk drie rijen symbolen. Om winnende combinaties te maken kan gebruik worden gemaakt van 30 verschillende win lijnen. Omdat zowel de muntwaarde als het aantal win lijnen ingesteld kan worden varieert de inzet van 1 cent tot 60 euro Devilper spin. De symbolen vertellen mede het verhaal van de ridders, draken en kastelen. Zo zijn de hogere prijzen te winnen met symbolen zoals een trompetspeler, een muis met een paar laarzen en een elf met groen haar. Daarnaast zijn er ook nog drie symbolen met een speciale functie en de bekende kaartsymbolen als lagere prijzen.

Duivel Wild symbolen

Het rode hoofd van de duivel is het Wild symbool in de Tales of Krakow gokkast. Hiermee kunnen alle andere symbolen vervangen worden, behalve het scatter en bonus symbool. De duivel is overigens ook een prijs waard die kan oplopen tot 7500 munten wanneer het je lukt om een combinatie van vijf duivel symbolen te maken.

Ridder op paard Scatter

RusalkaHet Scatter symbool is een ridder op een wit paard. Met dit symbool kunnen free spins verdiend worden wanneer er drie of meer van de symbolen op de rollen van de gokkast komen te staan. Overigens is het symbool ook een prijs waard vanaf twee symbolen. Hierbij wordt de inzet waarmee je speelt met een multiplier vermenigvuldigd. Deze multiplier kan oplopen tot 200x wanneer je vijf ridder symbolen in een spin kunt combineren. Vanaf drie of meer scatter symbolen krijg je hier bovenop ook nog eens 12 free spins. Gedurende de free spins feature zullen prijzen met een 3x multiplier worden vermenigvuldigd.

Draak bonusspel

De draak is het bonus symbool waarmee het Dragon Bonusspel vrijgespeeld kan worden. Om dit te doen moet je drie van de symbolen op een winlijn zien te krijgen. Wanneer je dit lukt zal je naar een nieuw scherm gebracht worden en bevind je jezelf opeens in de grot van de draak. Hier bewaakt de draak een schat van gouden munten. Voor je zie je ook een aantal rijen eieren en de bedoeling van het bonusspel is om de juiste eieren te kiezen. Deze eieren kunnen namelijk allen een geldprijs waard zijn. Kies je echter het verkeerde ei dan is het bonusspel afgelopen en wordt je automatisch weer teruggebracht naar het basisspel.

De verhaallijnen speciale features van de Tales of Krakow gokkast zijn origineel en maken het spel zeker de moeite waard. Het beste kan je dit zelf ervaren door het spel eerst gratis te spelen op deze pagina. Wanneer je echter voor echt geld wilt spelen dan klik je de button onder de slot en wordt je naar een casino gebracht waar je met iDeal kan betalen.

X
spinia.png