The Invisible Man

The Invisible ManSommige online iDeal gokkasten zijn absolute meesterwerken die de online casinospellen naar een ander niveau tillen. Op gebied van thema, animaties en speciale features steken deze slots met kop en schouders boven de andere gokkasten uit die tot dan toe zijn ontwikkeld. Netent heeft een aantal van deze gokkasten op zijn naam staan. The Invisible Man gokkast is hier een goed voorbeeld van. Deze gokkast die het resultaat van een samenwerking tussen Netent en Universal Studios is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1933. Deze film is dan weer gebaseerd op het boek van H.G Wells uit 1897. Het gaat over een scheikundige genaamd Griffin die zichzelf heeft toegewijd om een middel te ontwikkelen waarmee hij zich onzichtbaar kan maken. Aan de titel van het boek, de film en deze online iDeal gokkast te zien is dit hem ook gelukt. Het lijkt echter alsof Griffin zijn onzichtbaar zijn niet alleen voor goede doeleinden gebruikt. In het spel komt namelijk ook een politieagent voor die op zoek is naar de scheikundige.

Gokkast opbouw en design

De opbouw van The Invisible Man gokkast is vrij standaard. Dit zijn namelijk drie rollen met elk drie rijen symbolen waar 20 win lijnen overheen lopen om winnende combinaties op te maken. Deze opbouw is dan ook het enige dat standaard is aan deze videoslot van Netent. De animaties zijn werkelijk fantastisch. Verschillende personages uit de film komen als symbolen op de rollen van het spel voor. Daarnaast worden er ook originele geluidseffecten uit de film gebruikt. Dit is mogelijk door de samenwerking met Universal Studios bij de ontwikkeling van deze gokkast. Een speciale rol in het spel is weggelegd voor Griffin en de politieagent. Deze fungeren namelijk als wild symbolen. Hier lees je verderop in deze review meer over. De inzet waarmee gespeeld kan worden varieert van 20 cent tot 100 euro per spin.

Win Both Ways

Hoewel de online gokkast 20 win lijnen heeft zou je eigenlijk dit aantal kunnen verdubbelen. Tijdens het spelen van deze slot kan je namelijk winnende combinaties zowel van links naar rechts als van rechts naar links maken. Dit is mogelijk door de Win Both Ways feature die in meer Netent gokkasten te zien is.

Griffin en Police Wilds

In The Invisible Man gokkast komen twee verschillende Wild symbolen voor. Dit zijn de symbolen van Griffin en de politieagent. Hiermee kunnen andere symbolen van het spel vervangen worden om de hoogste winnende combinatie mogelijk te maken. De Police Wild komt enkel op rol 1 van het spel voor en de Griffin Wild enkel op de laatste rol 5 van het spel. Wanneer één van deze wild symbolen verschijnen triggeren deze echter een extra special feature.

Gratis Re-Spins

Wanneer een Police Wild op rol 1 van de online gokkast komt te staan zullen gratis re-spins geactiveerd worden waarbij de Police Wild steeds horizontaal een stap naar rechts over de rollen zal maken. De re-spins blijven doorgaan totdat de Wild van het scherm verdwenen is. Dit zelfde geldt voor de Griffin Wild. Echter zal dit symbool horizontaal steeds een stap naar links bewegen. Deze feature komt zeer regelmatig voor en kan je hoge prijzen opleveren.

Free Spins feature

Mochten een Police en Griffin Wild elkaar op de rollen tegenkomen doordat deze naar elkaar toe bewegen dan win je 10 free spins hiermee. Lukt het je om tijdens de free spins feature dit proces te herhalen dan krijg je hiervoor nog eens 4 extra free spins. Tijdens de free spins feature kunnen overigens ook de Police Spins Bonus en de Griffin’s Rage Bonus feature geactiveerd worden.

Griffin en Police Bonus features

Tijdens het spelen van de free spins staat boven in beeld een meter voor zowel de Griffin als Police Wilds. Lukt het je om één van deze meters vol te krijgen dan zal het corresponderende bonusspel geactiveerd worden.