Thief

ThiefVaak wordt voor iDeal gokkasten online gebruikgemaakt van thema’s die ook als inspiratiebron voor een film hadden kunnen dienen. De moderne online gokkasten hebben immers hele verhaallijnen in het spel verwerkt waar je jezelf extra mee kunt vermaken wanneer je een gokje waagt. Voor de Thief gokkast van Netent is gekozen voor een misdaad thema. In de hoofdrol van het verhaal zien we een aantrekkelijke vrouwelijke meester dief. Zij maakt gebruik van allerlei hightech gadgets om een grote waardevolle diamant te stelen. Het verhaal, de prachtige animaties en spannende soundtrack van de online gokkast zorgen voor de juiste sfeer die je ook in een misdaad film zou kunnen krijgen. Je kunt natuurlijk ook weer de nodige speciale features van een Netent gokkast verwachten. Deze keer zijn er expanding wilds en twee verschillende free spins features die je helpen bij het winnen van de grote prijzen.

Speel Thief gratis

Ideal Klik hier en speel Thief voor echt geld!

Gokkast opbouw en design

Het verhaal van de Thief gokkast speelt zich overduidelijk in de toekomst af. Niet alleen gebruikt de dief allerlei hightech gadgets bij haar misdaden, ook op de achtergrond van de slot zie je een donkere en regenachtige steeg van een ultramoderne stad. Op de voorgrond staan vijf rollen met elk drie rijen symbolen. Deze keer heb je 25 win lijnen. De lagere symbolen zijn de bekende A. K, Q, J en 10. Iets hogere prijzen kunnen gewonnen worden met de Symboolverschillende gadgets die de dief gebruikt. Je ziet onder andere een horloge, een grappling pistool en speciale headgear. Daarnaast is er nog de vrouwelijke dief zelf, twee verschillende scatter symbolen en een diamant symbool die we apart bespreken in deze Thief review.

Thief Expanding Wilds

De vrouwelijke dief is het wild symbool voor deze online gokkast en komt alleen op de middelste drie rollen voor. Je kunt hiermee andere symbolen vervangen om winnende combinaties mogelijk te maken. In een Thief heeft het symbool echter nog een speciale eigenschap. De dief is namelijk een expanding wild. Iedere keer als met het symbool één of meerdere winnende combinaties gemaakt kunnen worden dan zal het symbool zich uitbreiden over de gehele rol. Door deze eigenschap is het mogelijk om meerdere rollen bedekt met wild symbolen te krijgen.

Scatters  met 10 free spins

In de Netent gokkast Thief komen twee verschillende scatter symbolen en free spins features voor. Allereerst is er het normale scatter symbool. Drie van deze symbolen ergens op de rollen 3, 4 en 5 zien je beloond worden met 10 free spins. Mocht je tijdens deze free spins feature nog een keer drie scatter symbolen op de rollen krijgen dan win je opnieuw 10 free spins.

SymboolAdrenaline free spins

Met drie Adrenaline scatter symbolen activeer je de speciale Adrenaline Free spins. Tijdens deze spins gaat de missie van de dief pas echt beginnen. Alle lagere symbolen verdwijnen van de rollen en enkel de gadgets en scatter symbolen blijven over. Hierdoor heb je natuurlijk een stuk meer kans om te winnen dan in de normale spins. Ook komt tijdens de adrenaline free spins het diamant symbool in het spel voor. Dit is de buit van de diefstal en veruit de hoogste prijs die in het spel gewonnen kan worden.

Speel gratis de Thief gokkast van Netent op deze pagina. Voor echt geld spelen kan ook. Klik hiervoor op de button onder de slot en je wordt naar een iDeal casino gebracht.

X
cookie-2020.png