Thunderfist

ThunderfistDe Thunderfist gokkast van Netent is een online gokkast iDeal met een thema gerelateerd aan vechtsporten. De verhaallijn van het spel doet een beetje denken aan de Streetfighter computerspellen. Een team van verschillende vechters neemt het op tegen Thunderfist. Een oude man met een lange baard die bliksemschichten uit zijn handen kan schieten. Het Thunderfist symbool is in het spel een stacked wild symbool wat één van de speciale features van de online gokkast is. Verder heeft de slot nog een aantal features die je kansen op het winnen van prijzen aanzienlijk kunnen verhogen. Wat deze features precies zijn kan je lezen in deze review van de populaire Netent gokkast.

Speel Thunderfist gratis

Ideal Klik hier en speel Thunderfist voor echt geld!

Gokkast opbouw en design

PinkDe animaties en het overall design van de Thunderfist gokkast is van uitzonderlijke kwaliteit. Dit zijn we natuurlijk inmiddels wel gewend van Netent gokkasten, maar toch is dit altijd weer een genot om naar te kijken. Zeker wanneer je dit vergelijkt met gokkasten van andere ontwikkelaars die vaak tekort schieten op dit gebied. Symbolen waarmee je winnende combinaties kunt maken op de vijf rollen van de videoslot zijn de vijf teamleden die het opnemen tegen Thunderfist. Dit zijn drie mannen die in het rood, groen en geel gekleed gaan en twee vrouwen die in blauw en roze gekleed zijn. Wanneer een winnende combinatie met één van deze symbolen gemaakt kan worden dan zie je hen een vechtsport beweging maken.

243 manieren om te winnen

Deze Netent gokkast maakt deze keer geen gebruik van winlijnen maar heeft 243 win ways. Deze feature komt wel vaker op Netent gokkasten voor en bespaart je de moeite om steeds de win lijnen op de rollen in de gaten te houden. Wanneer hier symbolen van dezelfde soort op aangrenzende rollen van links naar rechts staan dan betekent dit altijd een prijs.

Thunderfist Wild symbool

GroenHet symbool waarop Thunderfist staat afgebeeld is de Wild van deze online gokkast. Hiermee kunnen zoals altijd andere symbolen vervangen worden om een winnende combinatie mogelijk te maken. Een uitzondering is het scatter symbool. Deze kan namelijk niet door een Wild vervangen worden. Thunderfist ziet er angstaanjagend uit met lichtgevende ogen, een kwade blik op zijn gezicht en bliksemschichten die uit zijn handen schieten. Toch zien we het symbool graag in de volledige stacked vorm op de rollen verschijnen. Dit betekent namelijk dat de gehele rol bedekt zal zijn met wild symbolen.

Gouden gong scatter free spins

Het symbool van een gouden gong is het scatter symbool. Hiermee kunnen de zeer lucratieve free spins gewonnen worden. Drie, vier of vijf van deze symbolen op willekeurige plekken op de rollen belonen je met respectievelijk 10, 15 of 20 free spins. Iedere keer dat een scatter op de rollen komt en er een mogelijkheid is om de free spins te winnen Geelklinkt een gong geluid om je hierop te attenderen. De free spins feature is ontzettend winstgevend doordat iedere winnende spin een x2, x3, x4, x5 multiplier actief zal zijn.

Op deze pagina kan je de Thunderfist gokkast gratis uitproberen. Speel je liever voor geld dan klik je de button onder de gokkast.

X
spinia.png